2012-10-26 22:59:53
Φωτογραφία για «Έχουμε ανάγκη την νίκη»
Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Άκης Μάντζιος και τόνισε πώς η ομάδα του δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα για να διεκδικήσει την νίκη: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με εκείνο απέναντι στον Πανιώνιο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε την νίκη την οποία έχουμε τόσο πολύ ανάγκη»

Για το ποια στοιχεία έχει αρχίσει να βγάζει στο παιχνίδι της η Κέρκυρα: «Στοιχεία που δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας με τα παιδιά. Έχουμε καλή τακτική και αγωνιστική πειθαρχία, δυο κομμάτια στα οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερη βάση και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Με αυτά τα δυο στοιχεία καλύπτουμε την όποια απειρία»

Για το αν περιμένει τον κόσμο: «Μας στηρίζει και δεν έχουμε παράπονο. Στηρίζει αυτή την νέα προσπάθεια και πιστεύω και το Σάββατο να είναι στο γήπεδο»

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Για εμάς όλα τα ματς είναι δύσκολα. Αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για τον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε»

Για τον ΠΑΟΚ: «Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα. Εμείς ήμασταν ανέτοιμοι στην αρχή αλλά τώρα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στο γήπεδο ενώ σαφώς και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ