2012-10-31 14:46:06
Φωτογραφία για ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΝΤΟΡΣΕΪ...
Ο Τζόι Ντόρσεϊ δήλωσε μετανιωμένος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά του και ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση.

Στους κύκλους των ερυθρόλευκων εξ αρχής θεωρούσαν πως ο 29χρονος σέντερ, λόγω του χαρακτήρα και της προϊστορίας του, θα παρουσιαζόταν μετανιωμένος μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως και συνέβη.

Ο Αμερικανός, λοιπόν, ζήτησε συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάνοντας μία προσπάθεια να "σπάσει" τον πάγο μεταξύ εκείνου και της ομάδας.

Ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτες, προπονητικό-τιμ και διοίκηση, επιχειρώντας να... "σώσει" πράγματα και καταστάσεις, κάνοντας μία ύστατη προσπάθεια ώστε να διατηρήσει την παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα είπε και έκανε, επισημαίνοντας πως ήταν εκτός εαυτού εξηγώντας πράγματα που τον είχαν ενοχλήσει στην ομάδα.

Παραδέχτηκε πως η συμπεριφορά του ήταν υπερβολική, λανθασμένη και απαράδεκτη, παρουσιάστηκε με το προφίλ ενός λογικού ανθρώπου που έχει συναίσθηση των πράξεων του, ζητώντας συγχώρεση και μία ακόμη ευκαιρία από τους ανθρώπους του Θρύλου.

Αναμένεται σύντομα και η απόφαση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, που πάντως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ