2012-11-02 19:07:33
Φωτογραφία για Aπίστευτο! Ευθεία απειλή από ΚΑΕ ΠΑΟ
Yπάρχει εισαγγελέας; Η ΚΑΕ ΠΑΟ απειλεί ευθέως ότι αν επαναληφθεί παρόμοια... «ανθελληνική» περιγραφή από τη NOVA σαν τη Φενέρ, θα επιληφθεί η ίδια του θέματος!

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς απειλεί ανοιχτά τη ΝΟVA μετά τη μετάδοση του αγώνα με την Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ. Και δεν πρόκειται απλά για μια δήλωση, αλλά είναι η επίσημη γραμμή της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού, όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην επιστολή που έστειλε στο συνδρομητικό κανάλι, με υπογραφή του Προέδρου της Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία αναφέρει σχετικά με την περιγραφή που έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδογιάννης:

«Με την παρούσα επιστολή σάς ενημερώνουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά στο μέλλον τέτοια ανθελληνική και αντιπαναθηναϊκή μετάδοση όπως η χθεσινοβραδυνή με την τουρκική Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Εάν δεν επιληφθείτε του θέματος, θα επιληφθούμε εμείς.


ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Πραγματικά προκαλεί τεράστια εντύπωση το ύφος της επιστολής, αλλά και η αναφορά ότι «θα επιληφθούμε εμείς». Τι εννοεί άραγε η διοίκηση της ΚΑΕ και με ποιο τρόπο θα... επιληφθεί, κανείς δεν γνωρίζει παρά μόνο ο συντάκτης της επιστολής και η διοίκηση της ομάδας.

Ισως την απάντηση να δίνει το σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας που ιδιοκτήτης της είναι ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος,  στο οποίο μνημονεύεται η μετάδοση του Νίκου Παπαδογιάννη στον αγώνα του 2003 Περιστέρι - Παναθηναϊκός, όταν ο δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από οπαδούς! Και μόνο ο παραλληλισμός αυτό είναι αρκετός για να προκαλέσει ανατριχίλα και φυσικά απαιτείται η επέμβαση εισαγγελέα για τους υπαινιγμούς που υπάρχουν στην επιστολή.

Το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Παπαδογιάννη: «Κρίμα, ρε Νικόλα. Ασε που με τέτοιες μεταδόσεις μας θυμίζεις εκείνο το ματς στα Πατήσια με το Περιστέρι που είχες...  μετρήσει πριν από τους διαιτητές το τρίποντο. Λάθος. Μάλλον τους είχες πείσει να το μετρήσουν. Κακή βραδιά, θα μου πεις. Τότε ή τώρα; Μάλλον και τότε και τώρα».

Δείτε στη φωτογραφία όλο το δημοσίευμα της εφημερίδας:
gazzetta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περίεργα… πράγματα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περίεργα… πράγματα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ