2012-11-02 20:10:02
Φωτογραφία για Άρτα: Κατάληψη δημαρχείου και ΧΥΤΑ απ’ τους εργαζόμενους του Δήμου
Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εν’ όψει της κατάθεσης των νέων μέτρων. Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αρταίων προχώρησαν σήμερα σε κατάληψη του δημαρχείου Άρτας και του ΧΥΤΑ Βλαχέρνας καθώς και σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου μπροστά απ’ το δημαρχείο με απορριμματοφόρα, για ορισμένο χρόνο , σε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του Σωματείου τους, μετά και την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αρταίων, Νίκος Νικολάου, ανέφερε: «Είμαστε προ απροόπτων. Ξεκινήσαμε τις καταλήψεις από σήμερα, όπως βλέπετε εδώ στο δημαρχείο και ο ΧΥΤΑ πάνω στη Βλαχέρνα είναι κλειστός. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε σήμερα, συνεχίζεται και αύριο και μεθαύριο, μέχρι τη γενική απεργία Τρίτη και Τετάρτη. Οι συνάδελφοι ανταποκριθήκαν. Θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβαν, ακόμα και ο πιο δύσπιστος σήμερα, τι μας περιμένει με αυτά τα μέτρα που και οι βουλευτές δεν ξέρουν τι θα ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα. Εμείς οι μισθωτοί, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι είμαστε στο τέλος. Μιλάμε για ιδιωτικοποιήσεις καθαριότητας, παιδικών σταθμών και σιγά - σιγά θα επεκταθεί και μέσα στα γραφεία, δημοτολόγιο, πολεοδομία, κτλ. Πρέπει να είμαστε στους δρόμους να μας ακούσουν. 


Την Τρίτη να είμαστε όλοι στο Εργατικό Κέντρο στις 10 το πρωί. Η κατάληψη θα συνεχιστεί και αύριο και τη Δευτέρα, μέχρι την Τρίτη που θα πάμε στην απεργία. Θέλω να πιστεύω ότι την Τρίτη θα είναι όλοι στους δρόμους».

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ