2012-11-26 23:31:10
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ : ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ!
Ο σκόρερ του 2ου τέρματος του Πλατανιά, Ηλίας Αναστασάκος, με δηλώσεις του στο "gazzetta.gr", είπε ότι οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να ασχολούνται με την διαιτησία, ειδικότερα όταν έχουν ευνοηθεί από αυτήν Μεταξύ άλλων για το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τη διαιτησία του Αρετόπουλου είπε:

«Δε νικήσαμε απλά, είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, παίξαμε μπάλα και δίκαια πήραμε το “τρίποντο”!»

- Πολύς θόρυβος έχει γίνει από χθες για την διαιτησία του Αρετόπουλου στο παιχνίδι... Θεωρείς ότι επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα;

«Δεν μ' αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, γιατί είναι ένας παράγοντας που στο παρελθόν έχει ευνοήσει ή αδικήσει όλες τις ομάδες! Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μιλάει για διαιτητικά λάθη και να επιρρίπτει τις ευθύνες της ήττας του στον διαιτητή, όταν την περασμένη Πέμπτη στον αγώνα με την Μάριμπορ για το Europa League, του δόθηκαν δύο πέναλτι που δεν ήταν... Απλά, σε μία χρονική στιγμή που είχε πάρει τα πάνω του, έτυχε κι έχασε από μία νεοφώτιστη ομάδα, γι' αυτό έγινες και τόσος ντόρος! Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και δεν χάνει εύκολα και γι' αυτό η νίκη μας πήρε μεγαλύτερη αξία...»


- Πιστεύεις, δηλαδή, ότι έγιναν ανθρώπινα λάθη και δεν υπήρχε πρόθεση;

«Σας ξαναλέω ότι κι εμείς έχουμε αδικηθεί στο παρελθόν, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες κατά καιρούς... Δεν πρέπει η διαιτησία να αποτελεί δικαιολογία, όταν χάνει μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός...»

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ