2012-12-01 21:32:07
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός- Πλατανιάς 2-1
Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και "καθάρισε" από νωρίς τον Πλατανιά (2-1), που μείωσε με τον Ουντότζι, αλλά δεν απείλησε. Το μυαλό, πλέον, των αήττητων "ερυθρολεύκων" στα παιχνίδια με Αρσεναλ και Παναθηναϊκό.

Ένα από τα πιο παραγωγικά ημίχρονα του Ολυμπιακού στη σεζόν, ήταν το πρώτο με τον Πλατανιά. Οι "ερυθρόλευκοι" με 14 τελικές σε 45 λεπτά, εκ των οποίων οι 10 ήταν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, έκλεισαν στο μισό γήπεδο τον Πλατανιά με τον Κηπουρό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να είναι ο κορυφαίος των Κρητικών.

Το πρώτο γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε με πέναλτι του Αμπντούν, έπειτα από μαρκάρισμα του Δέντσα στον Ιμπαγάσα, ενώ το 2-0 έγινε μετά από σέντρα του "ανεβασμένου" Χολέμπας και κεφαλιά του Τοροσίδη.

Το σκορ θα μπορούσε να έχει φτάσει σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα, αλλά ένα λάθος του Κάρολ έβαλε τον Πλατανιά και πάλι στον αγώνα. Ο Ουντότζι σούταρε από τα 25 μέτρα με τον Κάρολ να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του.


Ο Αναστασιάδης έκανε πράξη αυτό που είχε πει στα αποδυτήρια του Πλατανιά. "Όποιος δεν κάνει όσα ζητάω δεν έχω πρόβλημα να τον αντικαταστήσω από τα πρώτα λεπτά". Έτσι και έγινε. Ο Δέντσα, ο οποίος έκανε και το πέναλτι στον Ιμπαγάσα, αποχώρησε μετά από 20 εφιαλτικά λεπτά παρουσίας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο επιθετικός οίστρος του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με πρωταγωνιστή τον Ιμπαγάσα που μοίραζε με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα. Τον Αργεντινό ακολουθούσε και ο Αμπντούν, ωστόσο Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Φουστέρ έκαναν διαγωνισμό για το ποιος θα χάσει την πιο μεγάλη ευκαιρία Το ματς έκλεισε με μια καταπληκτική επέμβαση του Κηπουρού σε σου του Χολέμπας. Ο Ολυμπιακός έκανε το 7 στα 7.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ  ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρόοδος δίχως αντίκρισμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρόοδος δίχως αντίκρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ