2012-12-05 01:33:28
Φωτογραφία για ΒΕΝΓΚΕΡ : ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε καλά στοιχεία στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό και πως ήθελε από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη για να είναι στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Άρσεναλ τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση του ομίλου και πλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσει ακόμα και τη Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που σίγουρα στριφογυρίζει έντονα στο μυαλό του Αλσατού τεχνικού μετά την αποψινή ήττα από τον Ολυμπιακό.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

«Θα πρέπει να περιμένουμε για την κλήρωση πρώτα. Θέλουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο», είπε σε σχετική ερώτηση ο προπονητής των "κανονιέρηδων" ενώ πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά είμαστε χαρούμενοι με τη διάθεση που έδειξε η ομάδα».

Παράλληλα, ο Βενγκέρ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και θα μπορούσε να έχει προκριθεί. Ο αποκλεισμός του δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε τις δυνατότητες να περάσει. Πλήρωσε το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν ήταν έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε».


Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Επίσης, σε ερώτηση για τον Κώστα Μήτρογλου που σκόραρε και στα δυο ματς με τους «κανονιέρηδες», ο Βενγκέρ είπε: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Πέτυχε δυο υπέροχα γκολ, ένα στο Λονδίνο κι ένα εδώ. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα νομίζετε ότι θέλω να τον αγοράσω».

Τέλος, για το αν υπάρχει πίεση λόγω και των κακών αποτελεσμάτων στην Premier League, ο Βενγκέρ τόνισε: «Σίγουρα νιώθουμε κάποια πίεση, ελπίζουμε να χουμε μια καλή κλήρωση και φυσικά να στραφούμε στο αγγλικό πρωτάθλημα για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ