2012-12-12 10:59:03
Φωτογραφία για Οι 2 διαρρήξεις στην Περιφέρεια και η κλοπή του σκληρού δίσκου τη μέρα της κατάληψης
Ο υπολογιστής που εκλάπη προχθές δεν χαρακτηρίζεται σημαντικός, αλλά κάποιοι αφαίρεσαν ένα σκληρό δίσκο τις μέρες της κατάληψης που έχει πολύτιμα στοιχεία

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων είναι τελικά αυτές που έχουν αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες την Περιφέρεια Κρήτης. Και μπορεί η μία διάρρηξη και η κλοπή ενός υπολογιστή που έγινε στα γραφεία των τεχνικών υπηρεσιών προχθές τη νύχτα να προκάλεσε αναστάτωση(διαβάστε εδω) αλλά η σοβαρότερη υπόθεση αφορά μια άλλη που έγινε με...αριστοτεχνικό τρόπο στο κεντρικό κτίριο πριν από λίγες ημέρες και αφορά την κλοπή ενός σκληρού δίσκου με σημαντικά αρχεία!

Αυτό είναι πολύ σοβαρότερο ως γεγονός κι επίσης ψάχνουν τα στελέχη της Περιφέρειας και η Αστυνομία αφορά την κλοπή σκληρού δίσκου και σημαντικών στοιχείων από διάφορες υποθέσεις της Περιφέρειας και της παλιάς Νομαρχίας.

Η κλοπή έγινε μέσα από το δωμάτιο που φυλάσσονται τα αρχεία αυτά στη διάρκεια της τελευταίας κατάληψης που είχε γινει στο κτίριο - προφανώς για να θολώσουν οι δράστες τα νερά. Ωστόσο, εκείνοι που μπήκαν στο δωμάτιο δεν παραβίασαν την πόρτα, μπήκαν σαν... κύριοι με κλειδί και πήραν τον συγκεκριμένο δίσκο. Ήξεραν και πώς να κινηθούν και που ήταν αυτό που έκλεψαν. Παραμένει άγνωστο το κίνητρο των δραστών που αναζητούνται με βάση ένα...λάθος που έχουν κάνει.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ