2012-12-12 10:55:02
Φωτογραφία για Πρωτόδικη καταδίκη του Κ. Αντζουλάτου σε 18 μήνες φυλάκιση, για ψευδή καταμήνυση και δυσφήμιση
Δικαστική απόφαση σε βάρος του Κώστα Αντζουλάτου βγήκε τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, από το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, ύστερα από μήνυση Πατρινού μηχανολόγου μηχανικού και πρώην συνεργάτη του κ. Αντζουλάτου στις επιχειρήσεις του.

Ένας ακόμη "πονοκέφαλος" προστίθεται στους πολλούς που έχει το τελευταίο διάστημα ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας και τέως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Κώστας Αντζουλάτος, με πρώτον, βέβαια, και κυριότερο την προφυλάκισή του, την οποία υπενθυμίζεται ότι δεν κατάφερε να διακόψει, καθώς την περασμένη Παρασκευή απορρίφθηκε το αίτημά του από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που το εξέτασε -σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του attacktv.gr, σχεδιάζει να καταθέσει έφεση επί της απορριπτικής απόφασης, πολύ πιθανόν δε να το έχει ήδη πράξει.

Όσον αφορά το νέο "πονοκέφαλο", που σας λέγαμε στην αρχή, αυτός σχετίζεται με μια δικαστική απόφαση που βγήκε σε βάρος του, τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, από το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, ύστερα από μήνυση Πατρινού μηχανολόγου μηχανικού και πρώην συνεργάτη του κ. Αντζουλάτου στις επιχειρήσεις του.


Ειδικότερα, τόσο ο μηνυτής όσο και η σύζυγός του -μετά την απόλυση του πρώτου από τις επιχειρήσεις του κ. Αντζουλάτου, το 2006 (για την οποία δικαιώθηκε πλήρως, μέχρι και από τον Άρειο Πάγο), κι ενώ ήδη ασκούσε ελεύθερο επάγγελμα- είχαν καταγγελθεί στο ΣΔΟΕ από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, διά του νομίμου εκπροσώπου της, Κώστα Αντζουλάτου, ότι δήθεν είχαν συναλλαγές με επενδυτές ΕΠΑΝ και είχαν υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις.

Κατόπιν αυτού, προχώρησαν σε μήνυση κατά της Διαχειριστικής και του κ. Αντζουλάτου προσωπικά, ενώ κατέθεσαν και αγωγή αποζημίωσης σε βάρος τους, για ηθική βλάβη.

Μάλιστα, νομικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι η δικαστική απόφαση που ελήφθη τη Δευτέρα για το ποινικό σκέλος προλειαίνει το έδαφος για την επιδίκαση αποζημίωσης από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, υπόθεση που εκκρεμεί κι έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στο Εφετείο το Φεβρουάριο του 2013.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ