2012-12-12 22:50:56
Φωτογραφία για Προβάδισμα για Καλλιθέα
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ 2 τερμάτων τον Άλεξ Ντακόλ, η Καλλιθέα υπέταξε με 3-1 τον Άρη στο «Ελ Πάσο» και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από τη φάση των 32 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρότι οι 2 αντίπαλοι απέχουν μία κατηγορία, οι γηπεδούχοι ήταν πάντοτε στο προσκήνιο, με τους "κίτρινους" φανερά επηρεασμένους από τις πολλές αλλαγές του Λούκας Αλκάραθ. Ο Ισπανός προπονητής έκανε 9 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και το "πλήρωσε", αφού παρουσίασε μία ασύνδετη ομάδα με αρκετά προβλήματα ανάπτυξης.Ο 26χρονος Άλεξ Ντακόλ, πρώην παίκτης των Ολυμπακού, Κέρκυρας, Πανιωνίου και Θρασύβουλου, εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενουμένων και "χτύπησε" 2 φορές, πρώτα στο 19' με σουτ και έπειτα στο 58' με κεφαλιά. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη είχε την υπεροχή και γι' αυτό ο Αλκάραθ έριξε στο ματς 3 βασικούς παίκτες (Κώστας Καζναφέρης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Γιάννης Γιαννιώτας), ώστε να ισορροπήσει το ματς
. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον τερματοφύλακά τους, Θανάση Μιχελή, λόγω τραυματισμού, κέρδισαν, όμως, ακόμα ένα γκολ, από τον Φίλιπ Ροδρίγκες μετά από ασίστ του Ντακόλ στο 77'.Η μείωση του σκορ από τον Γιαννιώτα λίγα λεπτά αργότερα προέκυψε στο πλαίσιο της πίεσης του Άρη για να "κλείσει" την ψαλίδα του σκορ, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο, με συνέπεια να κυνηγάει σημαντική ανατροπή στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στις 23 Δεκεμβρίου.

Καλλιθέα: Μιχελής (71' Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου, Φραγκής, Φαρινόλα, Ντα Σίλβα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ (83' Μαρουκάκης)

Άρης: Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60' Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69' Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60' Τριανταφυλλάκος)

Πηγή: aek365
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το 55% το πλήρωσαν τα υποζύγια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το 55% το πλήρωσαν τα "υποζύγια"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ