2012-12-28 17:51:12
Φωτογραφία για Θέλει Μπαρτσελόνα ο πατέρας Νεϊμάρ!
Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα, πατέρας του περιζήτητου ποδοσφαιριστή της Σάντος, τόνισε ότι ο υιός του θέλει να κάνει το βήμα για την Ευρώπη το 2014 και έθεσε την Μπαρτσελόνα ως τον ιδανικό προορισμό.

Συνέντευξη στην καταλανική Sport παραχώρησε ο πατέρας του Νεϊμάρ. Ο Ντα Σίλβα έκανε έναν περίεργο συσχετισμό στο φαινόμενο Νεϊμάρ με το φαινόμενο Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο το ότι οι Καταλανοί έχουν κατακτήσει τόσους τίτλους, αλλά και ο τρόπος που τους έχουν κατακτήσει. Τόνισε ότι το στυλ τους είναι πολύ «βραζιλιάνικο». Παράλληλα, υποστήριξε ότι το «αθλητικό θέμα» θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην απόφαση του νεαρού Βραζιλιάνου. Δε θα πάει δηλαδή κάπου που θα του δίνουν πολλά χρήματα αλλά το επίπεδο θα είναι χαμηλότερο από κάποια άλλη ομάδα που πιθανόν θα μπορούσε να τον αποκτήσει. Τόνισε ότι θα πουν στα ευρωπαϊκά κλαμπ ότι «θα έρθει ένας τύπος που δεν σκέφτεται τα χρήματά σας, αλλά μόνο το πως θα παίξει ποδόσφαιρο».


Όσον αφορά τη δική του επιλογή, ήταν σαφής. «Ρωτάτε εμένα; Λοιπόν, η Μπαρτσελόνα, σίγουρα. Το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα μοιάζει με αυτό του Νεϊμάρ. Η ομάδα πετυχαίνει γκολ από την περιοχή, όπως και ο Νεϊμάρ. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Μπορεί το 2014 να μην τον θέλει η Μπάρτσα. Πώς μπορώ να πω τώρα ότι ο Νεϊμάρ θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα; Ούτε η ομάδα μπορεί να πει κάτι. Καλύτερα όλοι να μείνουν σιωπηλοί».

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει επαφές και με τους Μπλαουγκράνα, αλλά και με την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι φίλος του ατζέντη του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο. Σε ερώτηση για το αν το ότι η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλη παράδοση σε Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές λαμβάνεται υπόψιν, είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νεϊμάρ το λαμβάνει υπόψιν. Έχει τα πρότυπά του και αυτό είναι νορμάλ, θέλει να θριαμβεύσει εκεί που έπαιξαν Ρομάριο και Ρονάλντο».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ