2012-12-28 17:54:03
Φωτογραφία για Νέο κτίριο για το πρώην ΚΕΠΕΠ Λεχαινών
Τα συμβόλαια παραχώρησης αγροτικού ακινήτου για την κατασκευή νέου κτηρίου για το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων, πρώην ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, υπεγράφησαν από τον... Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη και την Διοικήτρια του Θεραπευτηρίου Άννα Μαζαράκη.

Με την εξέλιξη αυτή «ανοίγει» ο δρόμος για την δημιουργία ενός σύγχρονου Θεραπευτηρίου που θα παρέχει στους τροφίμους του καλύτερες υπηρεσίες υγείας και διαβίωσης πρωτίστως, αλλά και διαμονής σε νέες κτηριακές υποδομές.

«Η Δημοτική Αρχή δουλεύοντας μεθοδικά, με συνέπεια, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγνοώντας τα αλαλάζοντα κύμβαλα έφερε εις πέρας- με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων το σημαντικό αυτό έργο», δήλωσε μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης.

Προκειμένου να καταστεί δυνατή η δωρεά της έκτασης, έπρεπε να ξεπεραστούν σημαντικά προβλήματα, όπως η αλλαγή της ονομασίας του Θεραπευτηρίου (από ΚΕΠΕΠ σε Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων), η υπαγωγή του απ? το Υπουργείο Υγείας στο Υπουργείο Εργασίας και η εξασφάλιση εγκριτικών αποφάσεων με εξαιρετικά δεσμευτικές προθεσμίες, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης.


«Εκ μέρους της Διοίκησης του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λεχαινών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην σημερινή Δημοτική Αρχή. Θεωρούμε ότι η ευθύνη που αναλαμβάνει η σημερινή Διοίκηση είναι πολύ μεγάλη γιατί θα απαιτηθούν επιδέξιοι χειρισμοί, οι οποίοι θα είναι αυτοί που θα συντελέσουν στη θετική έκβαση του σκοπού για τον οποίο παραχωρείται, δηλαδή την κατασκευή κτιρίου το οποίο θα αναγερθεί με σύγχρονες προϋποθέσεις, ώστε να πληροί τις σύγχρονες απαιτήσεις των περιθαλπομένων, με στόχο να φιλοξενούνται σε έναν χώρο, ο οποίος θα εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωσης τους», δήλωσε η Διευθύντρια του Θεραπευτηρίου Άννα Μαζαράκη.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ