2012-12-29 01:19:03
Φωτογραφία για Αύξηση των κρουσμάτων κυβείας στην Πάφο
Τα κρούσματα κυβείας συνεχίζονται και φέτος στην επαρχία Πάφου, σημειώνοντας μικρή αύξηση σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει... ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως τα κρούσματα κυβείας τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι αυξημένα και μέσα σ΄ αυτά τα πλαίσια εντατικοποιήθηκαν αυτό το διάστημα, οι εκστρατείες της Αστυνομίας με συστηματικούς ελέγχους.

Ο κ Αγγελίδης ανέφερε πως η εκστρατεία κατά του φαινομένου της κυβείας ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου του 2012 σε παγκύπρια κλίμακα και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2013.

Πρόσθεσε ακόμη, πως κατά τη διάρκεια της εκστρατείας γίνονται τακτικοί έλεγχοι σε σωματεία, καφενεία, λέσχες, και σε διάφορα υποστατικά σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας είπε πως σε παγκύπρια βάση διενεργήθηκαν 299 επιδρομές εκ των οποίων οι 50 στην επαρχία Πάφου, μέχρι στιγμής.


Συγκεκριμένα συνέχισε, η αστυνομία έχει προβεί μέχρι στιγμής σε 7 καταγγελίες – επιδρομές υποστατικών στην επαρχία Πάφου στα οποία διεξάγονταν κυβεία και στις οποίες καταγγέλθηκαν 44 πρόσωπα, ενώ κατασχέθηκαν χρήματα, τραπουλόχαρτα και άλλα αντικείμενα.

Πέρσι είπε, για ολόκληρη την περίοδο στην Επαρχία Πάφου έγιναν 72 επιδρομές, 4 καταγγελίες και επίσης καταγγέλθηκαν 24 πρόσωπα.

Ο κ. Αγγελίδης επανέλαβε πως και τις επόμενες ημέρες η Αστυνομία θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους και τις έρευνες της σε μια προσπάθεια να μειώσει τα κρούσματα της κυβείας. Εκεί που κατέχουμε πληροφορίες για συγκεκριμένα υποστατικά ότι διεξάγεται κυβεία και εκεί που θα υπάρξουν στοιχεία, θα γίνονται έλεγχοι συνέχισε, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν πράγματι διεξάγεται ή όχι κυβεία, κατέληξε ο κ. Αγγελίδης.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ