2013-01-04 22:14:50
Φωτογραφία για «Εξοδούχος» ο Λάζαρος!
Ο Ρότσα άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό τον Λάζαρο Χριστουδουλόπουλο που πλέον... μετράει μέρες για να αποχωρήσει από την Παιανία και τον Παναθηναϊκό!

Θυμίζουμε ότι μετά το... πράσινο κάζο στην Βέροια, το όνομα του διεθνή μεσοεπιθετικού ήταν ψηλά στην λίστα των προς αποχώρηση παικτών έστω κι αν στην πορεία ο Ρότσα για το καλό του Παναθηναϊκού προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

Τελικά στην πορεία έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον Χριστοδουλόπουλο να θεωρείται επί της ουσίας ξένο σώμα κι απλά να περιμένει το «τριφύλλι» κάποια πρόταση από το εξωτερικό για να τον παραχωρήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που ο τεχνικός της ομάδας τον άφησε εκτός αποστολής για το Σαββατιάτικο ματς του ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό!

Εκτός της 22μελούς αποστολής (θα αποκλείσει άλλους 4 πριν το ματς), πέρα από τον Χριστοδουλόπουλο έμειναν οι νεαροί Ταμπάκης, Λαγός, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μπουμσόνγκ στην αποστολή αν και πιθανότατα θα είναι ο ένας από τους 4 που θα κοπούν το μεσημέρι του Σαββάτου!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ