2012-03-27 09:14:06
Φωτογραφία για Σχόλια αναγνώστη... Βαγγέλη, στελεχάρες θάχεις οπαδούς δεν θάχεις
Το ΠΑΣΟΚ μοιάζει σαν τα αποτυχημένα εστιατόρια που πάει να εξυγιάνει ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι, που απ’ έξω είναι κούκλα και από μέσα πανούκλα.

Και ποιος φταίει κάθε φορά; Μα ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του, που πάντα αυτός είναι ένα άσχετο με τη δουλειά άτομο και το προσωπικό βρίσκει ευκαιρία να κάνει ότι του καπνίσει και όλοι μαζί παριστάνουν τους σεφ.

Βαγγέλη διαβάζουμε ότι πας να ξαναστήσεις το νέο ΠΑΣΟΚ με τα πτώματα και τους ευνοηθέντες του πρόσφατου παρελθόντος. Και μόνο που μας τα θυμίζεις μας πιάνει αναγούλα και σου κατεβαίνουν τα ποσοστά. Έχεις καταλάβει ότι πρέπει να κάνεις εντελώς νέες επιλογές από τη βάση, από τους χιλιάδες οπαδούς ή ότι τέλος πάντων απέμεινε απ’ αυτούς;

Αφού λοιπόν είσαι και καθηγητής εσύ ο ίδιος πρέπει να κάνεις αυτές τις επιλογές εφαρμόζοντας την αξιοκρατία στην πράξη. Μόνο έτσι θα μας πείσεις. Ξεκίνα λοιπόν μια κάποιου είδους επιλογή ηθικών, άξιων και άμεμπτων στελεχών από διάφορους χώρους, και όσοι περάσουν χρησιμοποίησέ τους. Και όπως είπαμε μακριά όλα τα λαμόγια. Μόνο έτσι υπάρχει μια μικρή έστω πιθανότητα να ανακάμψεις.

Είδαμε τα χαΐρια των προβεβλημένων που τόσα χρόνια βάζατε παντού και μας έφτασαν στον πάτο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ