2012-03-27 09:15:05
Φωτογραφία για Ζητά αποβολή Ολυμπιακού ο Ηρακλής!
Ρελάνς από τον Ηρακλή που είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο «γηραιός» θα κάνει στην ΕΕΑ αίτηση αποβολής του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα λόγω ανεξόφλητου χρέους των «ερυθρολεύκων».

Οι «κυανόλευκοι» θα υποστηρίξουν πως οι Πειραιώτες κακώς έλαβαν μέρος και στα δύο προηγούμενα.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η… μάχη του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, μετά την το αίτημα των «ερυθρολεύκων» για αποβολή του «γηραιού» από το πρωτάθλημα λόγω μη φορολογικής ενημερότητας, τις ανακοινώσεις και των δύο, αλλά και την απόφαση του να αναβληθούν τα πλέι οφ. Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται σήμερα να απαντήσουν και η απάντησή τους θα είναι το ίδιο εκκωφαντική. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Θεσσαλονικείς θα καταθέσουν σήμερα Τρίτη αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας την αποβολή του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.

Στον «γηραιό» θεωρώντας πως τους γίνεται πόλεμος από τους Πειραιώτες, θα υποστηρίξουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κακώς συμμετέχουν όχι μόνο φέτος, αλλά και τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Α1, μιας και δεν έχουν πληρώσει το πρόστιμο των 100.000 που τους είχε υποβληθεί μετά τα σοβαρά επεισόδια που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί τους στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα το 2009.


Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο και δεν ξέρουμε αν ο Ηρακλής δικαιωθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αν αυτό θα έχει επίπτωση και στο συγκεκριμένο τομέα.

Η κίνηση πάντως του «γηραιού» αναμένεται να κάνει ακόμα πιο θερμό το κλίμα που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό στην λίγκα του βόλεϊ, όπου τα πράγματα έχουν χωρίς υπερβολή ξεφύγει και μόνο για συνεργασία μεταξύ των ομάδων δεν μπορούμε να μιλάμε Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ