2013-01-22 10:14:10
Φωτογραφία για Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ...
Το οικονομικό πλάνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το 2013 είναι προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα, ενώ στο πρότζεκτ της ομάδας είναι μέχρι του χρόνου να μην υπάρχουν πολύ μεγάλα συμβόλαια.

Η λογική που υπάρχει στο Λιμάνι είναι ότι ο Ολυμπιακός -που παραμένει υγιέστατος οικονομικά και απόλυτα συνεπής- είναι την επόμενη σεζόν τα περισσότερα συμβόλαια στον σύλλογο να μην ξεπερνούν τις 700 με 800 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr". Σε τέτοιες περιπτώσεις βέβαια θα υπάρξουν και εξαιρέσεις, που θα είναι όμως λίγες και δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση συγκριτικά με εκείνα των υπολοίπων παικτών.

Πάνω σε αυτό το πλάνο και το σχεδιάγραμμα το σκεπτικό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ακόμα και εάν φύγει άμεσα ο Τοροσίδης, είναι να μην προχωρήσει τελικά σε απόκτηση δεξιού μπακ η ομάδα και το κενό του να καλυφθεί εκ των έσω. Έτσι και αλλιώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν θα είναι και τόσο απλό και εύκολο να χρησιμοποιείται ο διεθνής μπακ, σε περίπτωση που δεν θα πάρει τώρα μεταγραφή.

Έτσι λοιπόν γίνεται σαφές ότι τα πολύ μεγάλα ανοίγματα και οι πολιτικές του «δίνω στους παίκτες ότι θέλουν ακόμα και εάν ζητούν πάρα πολλά χρήματα» ανήκουν στο παρελθόν.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λειτουργεί πια με μία εναλλακτική οικονομική τακτική και μέσα στην λογική των εξαιρετικά δύσκολων εποχών που διανύουμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ