2013-01-28 15:40:02
Φωτογραφία για Παιδόφιλος αποκαλύφθηκε από το DNA στο εσώρουχο του παιδιού!
Σοκ προκάλεσε στην οικογένεια ενός τρίχρονου κοριτσιού η αποκάλυψη πως ο πατέρας του το κακοποιούσε σεξουαλικά. Το παιδί επισκεπτόταν τον πατέρα τακτικά καθώς οι γονείς του βρίσκονταν σε διάσταση.

Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο, το παιδί άρχισε να επιστρέφει στο σπίτι κακόκεφο και με ελαφρά σημάδια στο σώμα τα οποία ο πατέρας δικαιολογούσε ως χτυπήματα από το παιχνίδι.

Η μητέρα παραξενεύτηκε όταν κάποια μέρα πρόσεξε ένα περίεργο ερεθισμό στα γεννητικά όργανα του παιδιού, μη μπορώντας όμως αρχικά να καταλάβει πως έχει προέλθει. Κάνοντας την ίδια παρατήρηση σχεδόν κάθε φορά που το παιδί επέστρεφε από τον πατέρα του, αποφάσισε να εξακριβώσει αυτό που και η ίδια αρνούνταν να πιστέψει.

DNA Τεστ στα φαρμακεία Στις αμφιβολίες μόνο το DNA μπορεί να απαντήσει Για να ελέγξει τις υποψίες της συνέλλεξε τα εσώρουχα του μικρού κοριτσιού από τις ημέρες που υποπτευόταν πως ενδεχομένως να υπήρχε κακοποίηση και τα έφερε στο εργαστήριο για ανίχνευση σπέρματος και ανάλυση DNA. Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά. Σε 8 από τα 9 εσώρουχα που εξετάστηκαν ανιχνεύθηκαν μεγάλες ποσότητες σπέρματος.


Η μητέρα μη μπορώντας να δεχθεί αυτήν την απίστευτη πραγματικότητα και θέλοντας να εξακριβώσει από ποιο άτομο προήλθε το γενετικό υλικό που ανιχνεύθηκε, έφερε στο εργαστήριο ένα αποτσίγαρο του πρώην συζύγου της προκειμένου να πραγματοποιηθεί σύγκριση του DNA από το τσιγάρο με αυτό που βρέθηκε στα εσώρουχα της μικρής. Και η δεύτερη ανάλυση επιβεβαίωσε τις υποψίες της αφού η ταυτοποίηση των 2 DNA ήταν πλήρης. Η μητέρα του μικρού κοριτσιού έκανε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και ο πατέρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης.
vivanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι όρκοι των προέδρων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι όρκοι των προέδρων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ