2013-02-23 02:18:02
Φωτογραφία για Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα λάθη του χθες
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου για τις επενδύσεις και το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «επιμένει στα λάθη του χθες» και έκανε λόγο για «απειλές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τις επενδύσεις στη χώρα μας, όπως τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής ή την περίπτωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης».

«Οι απειλές και οι ακραίες αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κάθε μορφής επένδυσης επιβεβαιώνουν, ότι είναι αμετανόητοι θιασώτες του καταστροφικού μίγματος λαϊκισμού και κρατισμού, που μας οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Είναι φανερό, πως για εκείνους το κομματικό τους συμφέρον είναι πιο σημαντικό από τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, από την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης, από τη διεθνή εικόνα της Χώρας. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να θεμελιώσει μια σύγχρονη ανταγωνιστική οικονομία, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, για να δημιουργηθούν οι αναγκαίες θέσεις εργασίας» τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Η Κυβέρνηση βάζει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ