2013-02-24 18:15:01
Φωτογραφία για ΓΙΟΥΤΣΟΣ : ΣΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ... ΤΩΡΑ!
Ο Νίκος Γιούτσος μίλησε στον «Γαύρο» και αναφέρθηκε στους αγώνες με τη Λεβάντε, αλλά και στον Μίτσελ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, τόνισε εκτός των άλλων, πως ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά θα πρέπει να ξεκινήσει από... σήμερα κιόλας.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός με δύο ήττες στα δυο παιχνίδια από τη Λεβάντε αποκλείστηκε από την Ευρώπη και συγκεκριμένα το Europa League και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις. Δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το πρωτάθλημα ήδη έχει κατηφορίσει στον Πειραιά, κάτι που αναμένεται να γίνει και με το Κύπελλο. Δεν θα πω τι έγινε και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Ευρώπης. Έχουν μιλήσει αρκετοί για τα λάθη που συνέβησαν και δεν κατάφερε η ομάδα να προκριθεί. Εγώ απλώς θέλω από εδώ και πέρα να βλέπω τον Ολυμπιακό να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό ζητάω εγώ», ήταν τα λόγια του Γιούτσου για να συνεχίσει.


«Πιστεύω ότι θα τη στρώσει την ομάδα ο Μίτσελ και από του χρόνου θα πρωταγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν πρέπει κανείς να χρεώνει τις δύο ήττες από τη Λεβάντε στον Ισπανό προπονητή. Ούτε δέκα μέρες δεν είναι στην ομάδα ο Μίτσελ, τι να κάνει; Ώσπου να μάθει τον κάθε παίκτη και τη φιλοσοφία της ομάδας θα χρειαστεί λίγος καιρός ακόμα. Και μην ξεχνάμε ότι ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη χρονική περίοδο. Ο μόνος που δεν φταίει είναι. Βλέπουμε μάλιστα ότι προσπαθεί να «βγάλει» και Έλληνες παίκτες και να τους εξελίξει. Κάτι που δεν γινόταν σε τόσο μεγάλο βαθμό από τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας. Πάντως, για εμένα πρέπει να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός της ομάδας από τώρα».

Καταλήγοντας, ο παλαίμαχος άσος ανέφερε. «Ήδη το πρωτάθλημα είναι τελειωμένο και πρέπει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μαζί με τον πρόεδρο και τον προπονητή να κάτσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν τα… θέματα που απασχολούν την ομάδα. Πού πονάει και χρειάζεται ενίσχυση και ποιους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν και σε ποια θέση. Ο περσινός σχεδιασμός δεν ήταν καθόλου καλός και φάνηκε μέσα στη χρονιά. Πρέπει, λοιπόν, οι «ειδικοί» να μπορέσουν από τώρα να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά. Έτσι πρέπει να γίνει και έτσι γίνεται στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ της Ευρώπης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ