2012-03-31 02:45:05
Φωτογραφία για «Μειώνουμε τις τιμές, εάν…»
Έως και 25% φθηνότερες τιμές σε σχέση με το 2011 θα προσφέρουν στους καταναλωτές τα νέα πακέτα Double Play με Internet και Ομιλία, που κατέθεσε προς έγκριση στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) την περασμένη Παρασκευή. Τα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα όταν η ΕΕΤΤ το επιτρέψει.

Τα νέα τιμολόγια είναι αποτέλεσμα μείωσης του λειτουργικού κόστους, που η εταιρεία πέτυχε το 2011, τα οφέλη της οποίας ο ΟΤΕ επιθυμεί να μετακυλήσει πλήρως στους πελάτες του, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο.

Ωστόσο, οι πελάτες του ΟΤΕ, παρά το αίτημα του Οργανισμού για μείωση των λιανικών τιμών, συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβότερα τις υπηρεσίες του. Ο λόγος; Η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κατά την πάγια τακτική της, καθυστερεί να απαντήσει στα αιτήματα του Οργανισμού.

Πολύ περισσότερο που τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Επιτροπής Λεωνίδας Κανέλλος απουσίαζε στην Ινδία, προφανώς για να λάβει επιφοίτηση από τους σοφούς του ινδουισμού ή από κάποια ινδική θεότητα.


Ενδεχομένως, τώρα που επιστρέφει και από εβδομάδα θα πάει στο γραφείο του, ανανεωμένος μετά το ταξίδι, θα ζητήσει τα ρέστα από τους συναδέλφους του που καθυστερούν να απαντήσουν στον ΟΤΕ επί του αιτήματος για φθηνότερες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.

Το πρόβλημα με τη λειτουργία και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η ΕΕΤΤ, δεν είναι «φρέσκο». Άλλωστε, είναι «νωπές» οι δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού κ. Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα στο Reuters επεσήμανε τα προσκόμματα που θέτει στον Οργανισμό η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.

«Ο ρυθμιστής έχει δημιουργήσει στον ΟΤΕ μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι η οικονομική κρίση... Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο ρυθμιστή στην Ευρώπη», είχε πει ο κ. Τσαμάζ μη μπορώντας να εξηγήσει τη στάση της ΕΕΤΤ.

«Από τη μια, ο ρυθμιστής χρησιμοποιεί τα μοντέλα τιμολόγησης με τρόπο που δημιουργεί μεγάλη διαφορά στις τιμές λιανικής από τον ανταγωνισμό, σαν να αποσκοπεί στο να προστατεύσει τους εναλλακτικούς. Από την άλλη, μας εμποδίζει να βγούμε στη λιανική. Οι ανταγωνιστές μας δεν έχουν τους πόρους για να επενδύσουν στο VDSL, oπότε ο ρυθμιστής καθυστερεί και εμάς από την εμπορική διάθεση στον τελικό καταναλωτή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Cosmote έφερε το νέο iPad στην Ελλάδα

Από τις 23 Μαρτίου η COSMOTE διαθέτει εμπορικά το νέο iPad Wi-Fi + 4G στην Ελλάδα. Η COSMOTE διαθέτει όλα τα μοντέλα του iPad Wi-Fi + 4G μέσα από μια γκάμα προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για iPad που επιτρέπουν στους πελάτες της να απολαμβάνουν γρήγορη πλοήγηση στο Internet χάρη στο HSPA+ δίκτυό της, με ταχύτητες έως και τρεις φορές γρηγορότερα!

Το iPad 3ης γενιάς είναι μια κορυφαία συσκευή με εντυπωσιακή οθόνη Retina, με το νέο επεξεργαστή A5X της Apple με 4-πύρηνα γραφικά, 5MP κάμερα iSight με προηγμένα οπτικά για εκπληκτικές φωτογραφίες και HD video 1080p. Εξακολουθεί να διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 10 ωρών, ενώ παραμένει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ. Επιπλέον, το iPad Wi-Fi + 4G επιτρέπει στους χρήστες του να συνδέονται γρήγορα στο Internet, σε όλο τον κόσμο, όταν ταξιδεύουν.

«Με την εμπορική διάθεση του νέου iPad η COSMOTE για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία της να προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική εμπειρία μέσα από προηγμένες συσκευές, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους. Με το νέο iPad οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου δικτύου της COSMOTE» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κουτσώνας, υποδιευθυντής Mobile Broadband, Terminals & VAS Marketing της COSMOTE.

To νέο iPad είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTE. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής και τα τιμολογιακά προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cosmote.gr, ενώ πληροφορίες σχετικά με το iPad υπάρχουν στο www.apple.com/ipad.

Το SONY XperiaTM S και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σας στέλνουν τελικό!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League 2012 δίνει σε 10 τυχερούς επισκέπτες του το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με κάθε αγορά SONY XperiaTM S.

Οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα με κάθε αγορά[1] του νέου Smartphone SONY XperiaTM S παίρνουν δώρο την επίσημη μπάλα του τελικού του UEFA Champions League 2012, ενώ παράλληλα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10 διπλά πακέτα φιλοξενίας στο Μόναχο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό.

Με μοναδικό design, το SONY XperiaTM S διαθέτει κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης HD video και οθόνη 4,3’’ με Mobile BRAVIA® Engine για πιο «ζωντανή» εικόνα. Διατίθεται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα.

ΣΗΜ: [1] Με σύνδεση ή μόνο με αγορά της συσκευής. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ