2013-03-15 02:44:25
Φωτογραφία για CNN: Στα χέρια της Λιβύης 46χρονος για την φονική έφοδο στο προξενείο Βεγγάζης των ΗΠΑ
Αντρα, 46 ετών, κρατούν οι λιβυκές αρχές σε σχέση με την φονική επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη την 11η Σεπτεμβρίου, όπως... μετέδωσε το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο CNN. To CΝΝ, που επικαλείται δύο "μη-κατονομαζόμενες πηγές". Σύμφωνα με το CNN πρόκειται για τον 46χρονο Φάραζ αλ Σίμπλι.

Στη διάρκεια αυτής της επίθεσης στο τέλος εισβολής εξαγριωμένων Λίβυων στο προξενείο Βεγγάζης, συνολικώς τέσσερις Αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους περιλαμβανόμενου του πρεσβευτή Κρις Στίβενς. Το CNN για την μία από τις δύο πηγές του μεταδίδει ότι "έχει την ενημέρωση δυτικής μυστικής υπηρεσίας", ενώ το επώνυμο και την ηλικία του κρατούμενου για ανάκριση τα δίδει στη δημοσιότητα η άλλη "μη-κατονομαζόμενη" πηγή.

Δεν είναι σαφές, εάν έχει απαγγελθεί επίσημο κατηγορητήριο, διευκρινίζει το ίδιο ρεπορτάζ. Αναφέρεται σε αυτό ότι ο Σίμπλι, που κατάγεται από πόλη σε απόσταση 80 χλμ.από τη Βεγγάζη κι οι αρχές ασφαλείας τον παρακολουθούν μόνιμα, επέστρεφε από το Πακιστάν και συνελήφθη στην Τρίπολη, η δε ανάκρισή του διαρκεί πλέον επί δύο 24ωρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θερίζει το AIDS στη Ν.Αφρική
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θερίζει το AIDS στη Ν.Αφρική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ