2013-03-15 02:49:12
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες πλοίου. Καταγγελία αναγνώστη
Το πλοίο αναχώρησε στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 14/3 από το λιμάνι της Ρόδου, παρόλο που... στο νησί εκείνη την ώρα επικρατούσαν άνεμοι 7 μποφόρ και παρόλο που η μετεωρολογική υπηρεσία είχε ανακοινώσει ραγδαία επιδείνωση του καιρού! Από το λιμεναρχείο δεν υπήρξε κάποια σχετική απαγόρευση, ενώ αν τους ρωτούσες, σου απαντούσαν ότι "το πλοίο θα φύγει κανονικά"! Έτσι, εν αγνοία των επιβατών και ύστερα από προτροπή των υπαλλήλων της εταιρείας για επιβίβαση, δεδομένου ότι "το δρομολόγιο θα γινόταν κανονικά", το πλοίο ξεκίνησε στην ώρα του, αλλά κατάφερε να φθάσει μόλις ελάχιστα ναυτικά μίλια από τις ακτές της Ρόδου.

Αυτή τη στιγμή, 10 ώρες αργότερα, το πλοίο παραμένει αγκυροβολημένο ανοιχτά του χωριού "Σορωνή" της Ρόδου, αφού στο νησί επικρατούν άνεμοι 8 μποφόρ! Δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του, και φυσικά, δεν μπορεί με τέτοιους ανέμους να αγκυροβολήσει στο λιμάνι! Το αξιοσημείωτο είναι ότι κανείς από το προσωπικό δεν απολογήθηκε για την ταλαιπωρία των επιβατών, κανένας δεν παρείχε νερό, φαγητό ή κρεβάτι για τους επιβάτες!


Ο συγγενής μου, που τυχαίνει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο πλοίο, ξεκίνησε από τη Ρόδο με προορισμό την Κω, ένα ταξίδι διάρκειας 3,5 ωρών, έχοντας μαζί του 20 ευρώ. Φυσικά, αυτά τα χρήματα τα ξόδεψε για να πιει και να φάει κάτι, όλες αυτές τις 10 ώρες ταλαιπωρίας, ενώ κανένας από το πλήρωμα δεν προσέφερε τίποτα σε κανέναν επιβάτη. Ο συγγενής μου δεν υπολόγισε, ούτε ότι θα ξόδευε 20 ευρώ για να φάει στο πλοίο για ένα ταξίδι... 10 ωρών (που κανονικά διαρκεί 3,5), ούτε υπολόγιζε ότι δε θα φθάσει στον προορισμό του, ούτε υπολόγιζε σήμερα το βράδυ ότι θα την βγάλει ξαπλωμένος σε μία καρέκλα ή στοιβαγμένος σε έναν καναπέ!

Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπουν να αναχωρεί το πλοίο με 7 μπορφόρ;;; Προφανώς και η εταιρεία αποκομίζει κέρδη από την κατανάλωση προϊόντων εντός του πλοίου, ειδικά όταν οι μηχανές είναι σβηστές! Πώς το λιμεναρχείο δεν κάνει τίποτα;; Πώς το λιμεναρχείο δεν απαγορεύει τον απόπλου;;

Απίστευτη ταλαιπωρία αυτή τη στιγμή για τους επιβάτες!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ