2013-03-16 12:26:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Έπεσαν μπουνιές στον Kρυμμένο Θησαυρό!
(φωτο αρχείου)

Μπουνιές, ύβρεις, αλλά και απειλές, επεφύλασσε ο Κρυμμένος Θησαυρός τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, με το παιχνίδι να απειλείται να τιναχτεί στον «αέρα»!

Όλα διαδραματίστηκαν έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» στην πλατεία Γεωργίου, όπου τα πληρώματα είχαν κληθεί για να διεκπεραιώσουν ένα ακόμα στάδιο δοκιμασιών στο πλαίσιο του παιχνιδιού.

Η ένταση, το άγχος και η αγωνία, είχαν κτυπήσει «κόκκινο», κάτι που όπως ήταν μοιραίο προκάλεσε έκδηλο εκνευρισμό σε πολλούς από τους συμμετέχοντες.

Κανένας όμως δεν περίμενε, τις σκηνές που θα διαδραματίζονταν στη συνέχεια, με τις συμπλοκές Καρναβαλιστών και τα «γαλλικά» που αντήλλασσαν μεταξύ τους μέλη και εκπρόσωποι πληρωμάτων.

Η ώρα ήταν περίπου 1 και 20 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ξέσπασε η «καταιγίδα»:

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, τα πληρώματα θα έπρεπε να ακολουθούν μια συγκεκριμένη διαδρομή μπροστά από τον «Απόλλωνα», προκειμένου να περνάνε διαδοχικά και κυκλικά τις φάσεις του παιχνιδιού, με το χρονόμετρο να καταδιώκει αδυσώπητα τους Καρναβαλιστές.


Κάποιος εκπρόσωπος πληρώματος, προκειμένου να κερδίσει χρόνο παρέκαμψε την προκαθορισμένη πορεία και πήδησε από την εξέδρα που ήταν μπροστά από το θέατρο και τότε τα αίματα «άναψαν»:

Την «ζαβολιά» αντιλήφθηκε εκπρόσωπος άλλου πληρώματος και αμέσως επιτέθηκε λεκτικά στον αντίπαλό του! Ήταν τέτοια η ένταση των στιγμών, που το επεισόδιο «χόντρυνε» μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η μία φράση έφερε την άλλη και στη συνέχεια άρχισαν να πέφτουν και μπουνιές!

Αποσβολωμένοι κοιτούσαν τη σύρραξη μέλη άλλων πληρωμάτων, κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους, ενώ κάποιοι άλλοι αποχώρησαν απογοητευμένοι από το παιχνίδι!

Χρειάστηκε αρκετή ώρα για να κατευναστούν τα οξυμένα πνεύματα και να αποφορτιστεί το κλίμα, ώστε το παιχνίδι να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Όμως οι κηλίδες αυτού του σοβαρού επεισοδίου, σκίαζαν όπως ήταν επόμενο το φετινό 48ο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Αρκετοί Καρναβαλιστές, μιλώντας στον «Κ», ζητούν την παραδειγματική τιμωρία, ή και την αποβολή εκείνων των πληρωμάτων που επιδεικνύουν συστηματικά υπερβάλλοντα ζήλο και εριστική συμπεριφορά στο παιχνίδι!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ