2013-05-22 12:32:04
Φωτογραφία για Ευχαριστούμε από Καρδιάς!
Το Σάββατο 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η συναυλία που διοργάνωσε το «Καταφύγιο Γυναίκας» με σκοπό την ανεύρεση πόρων για τη κάλυψη των εξόδων λειτουργίας του.

Για τη συναυλία, που έλαβε χώρα στη ΔΕΘ ένωσαν τις φωνές τους εθελοντικά οι καλλιτέχνες Δημήτρης Ζερβουδάκης, Χρίστος Θηβαίος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και Γιάννης Χαρούλης. Παρουσίασε ο Γιάννης Σερβετάς.

Η συναυλία τελέστηκε με μεγάλη επιτυχία και είχε τεράστια ανταπόκριση από όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών . Εκ μέρους όλων των εθελοντών του «Καταφυγίου Γυναίκας». Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά συγκίνηση μας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 5000 συνανθρώπους μας που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Σίγουρα δε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τίποτα χωρίς τη βοήθεια σας!

Με τα χρήματα που συγκεντρώσαμε διασφαλίζουμε την ακέραιη λειτουργία του Κ. Γ. τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς
. Επιπλέον, μας δίνεται μια ευκαιρία να επεκτείνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας, νοικιάζοντας έναν επιπρόσθετο χώρο όπου θα παρέχουμε υλική βοήθεια σε γυναίκες, θύματα κακοποίησης και τα παιδιά τους. Προσεχώς, οργανώνουμε καινούρια προγράμματα τόσο για γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση όσο και ανοιχτού τύπου για την ενημέρωση των συνανθρώπων μας για το φαινόμενο της βιας.

Η βία δεν έχει φύλο, όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας και μέσα από τη μουσική δώσαμε το στίγμα μας ότι είμαστε και θα είμαστε εδώ για να δώσουμε “Καταφύγιο’’ σε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όσους βρέθηκαν στη εκδήλωση, όλοι μαζί δώσαμε τη δική μας μουσική απάντηση στη βία. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέχρι τη μέρα που καμία γυναίκα δεν θα είναι αιχμάλωτη, μέχρι που και η τελευταία γυναίκα δεν θα αισθάνεται ντροπή, φόβο και ανασφάλεια. Το μόνο που δε μας έχουν απαγορεύσει μέχρι σήμερα είναι να ονειρευόμαστε και όλοι εμείς στο «Καταφύγιο Γυναίκας» ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους όσους δούλεψαν για την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας, τους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν και τους παρακάτω φορείς-επιχειρήσεις: Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ