2012-04-05 07:51:51
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο σήμερα και αύριο. Ο πρωθυπουργός συνοδεύεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, τον Υπουργό Επικρατείας & Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παντελή Καψή, και τους πρέσβεις Χρίστο Παναγόπουλο, Δημήτρη Παρασκευόπουλο και Δημήτρη Γιαννακάκη.

Ο κ. Παπαδήμος αναμένεται το μεσημέρι στη Λάρνακα, ενώ λίγο μετά τις 15:00 έχει προγραμματιστεί η επίσημη τελετή υποδοχής του από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Οι δύο άνδρες θα έχουν κατ ιδίαν συνάντηση, παρουσία του Σταύρου Δήμα.

Επίσης οι κ.κ Παπαδήμος, Δήμας και Καψής θα συναντηθούν με τους αρχηγούς τεσσάρων κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ), ενώ το βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας προς τιμή του πρωθυπουργού και της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Παρασκευή ο Λουκάς Παπαδήμος θα καταθέσει στεφάνι στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο "Τύμβος Μακεδονίτισσας", ενώ έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα. Παράλληλα, αναμένεται συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρο ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού με την Παγκύπρια Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων και Αδήλωτων Αιχμαλώτων, την Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων και την Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων, αναμένεται και συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αγανάκτιση μέσω διαδικτύου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αγανάκτιση μέσω διαδικτύου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ