2012-04-08 18:18:24
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΣΤΟ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Το Σάββατο στο 1ο τουρνουά των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το «παρών» έδωσε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Κορσικανός αμυντικός του Ολυμπιακού υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους πιτσιρικάδες, ενώ σχολίασε αρχικά σε δηλώσεις του:

«Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται εδώ στο Ρέντη και ξέρω αρκετά καλά πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να έρχονται και να αγωνίζονται εδώ που εμείς οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας κάνουμε προπονήσεις. Είναι πολύ καλά οργανωμένα όλα και σίγουρα θα πρέπει και τα παιδιά να αισθάνονται όμορφα. Έχω και εγώ δύο παιδιά που είναι στην ακαδημία της Βάρης του Ολυμπιακού και ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουν σε αυτές τις δραστηριότητες».

Όσον αφορά για τις συμβουλές που δίνει στους μικρούς:

«Θα πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως άθλημα τώρα που είναι μικροί σε ηλικία και να περνάνε καλά και να σέβονται τον αγωνιστικό χώρο γιατί μέσα απ’ αυτό το παιχνίδι μία ημέρα μπορεί να παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».


Ο Μοντέστο ήταν από νωρίς στο Ρέντη και σε ερώτηση για το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών είπε:

«Ναι είδα κάποια ματς, γιατί πάντα ενδιαφέρομαι για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα καλό επίπεδο και επειδή πηγαίνω και εγώ τα παιδιά μου στην ακαδημία ξέρω ότι έχουμε πολύ καλούς προπονητές και δουλεύουν καλά και μαθαίνουν στα παιδιά αυτά που πρέπει για το άθλημα και περνούν στα παιδιά θετικά μηνύματα και για τη ζωή». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ