2013-09-01 18:22:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Mπαράκι στην οδό Κορίνθου… αναστατώνει τους κατοίκους
Εκτός εαυτού έχουν βγει κάτοικοι στην οδό Κορίνθου προς την πλευρά της Β. Ηπείρου από την ηχορύπανση που όπως υποστηρίζουν προκαλείται από νυχτερινό μπαράκι που λειτουργεί στην περιοχή.

Καταγγέλλουν μάλιστα ότι το πρόβλημα δεν προκαλείται μόνο από την μουσική που παίζει έντονα όλη τη νύχτα και σε καθημερινή βάση, αλλά και από τους μεθυσμένους πελάτες που κάνουν ό,τι μπορεί να σκεφτεί ανθρώπινος νους. Από το να διαπληκτίζονται καταμεσής του δρόμου, μέχρι και να κάνουν σεξ με γυναίκες που συχνάζουν στο κατάστημα έξω από τις πόρτες ισόγειων σπιτιών σε πίσω παράδρομους ή και σε εισόδους πολυκατοικιών.

Μάλιστα οι κάτοικοι που επικοινώνησαν με τον «Κόσμο» για να κάνουν τη σχετική καταγγελία, τόνισαν ότι κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά έξω από τα σπίτια τους. «Η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψει κανείς αυτό που βιώνουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά μία από τους κατοίκους. Επισημαίνοντας ότι ήδη έχουν καταβληθεί προσπάθειες για συγκέντρωση υπογραφών από κατοίκους, προκειμένου να ζητηθεί αρμοδίως η απομάκρυνση της επιχείρησης. Γιατί, όπως ισχυρίζονται οι καταγγέλλοντες, κάθε φορά που έχουν ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας με κλήσεις τους στην άμεση δράση, δεν έχει εμφανιστεί περιπολικό ούτε για δείγμα Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ