2013-09-01 21:34:40
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε ο Μπέιλ, στη Ρεάλ με 100 εκατ. ευρώ!
Το σίριαλ του καλοκαιριού είχε χάιπ εντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ. 

Ο 24χρόνος Ουαλός που πέρυσι ήταν καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ με 26γκολ σε 44 ματς με τη Τότεναμ, πηγαίνει στη Μαδρίτη για να φωνάξει "Hala Madrid", καθώς για το ταλέντο του ξοδεύτηκαν 100 εκατομμύρια ευρώ (85,3 εκατομμύρια αγγλικές λίρες)!!! 

Πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στον κόσμο, που ξεπερνάει το ρεκόρ της προηγούμενης, που ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάλι στη Ρεάλ, έναντι 95 εκατομμυρίων ευρώ. Η Τότεναμ είχε αγοράσει τον αριστερό μπακ το 2007 από τη Σαουθάμπτον για 10 εκατομμύρια λίρες.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ Χότσπερ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ που θα φορά την φανέλα της Ρεάλ για τα επόμενα έξι χρόνια. Ο παίκτης θα παρουσιαστεί αύριο, Δευτέρα στις 13:00 (14:00 ώρα Ελλάδος) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου αφού πρώτα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια θα πατήσει για πρώτη φορά το γκαζόν του γηπέδου με τη φανέλα της Ρεάλ και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των μίντια στην αίθουσα Τύπου».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ