2013-09-04 00:30:30
Φωτογραφία για Επέτειος Διακήρυξης 3ης Σεπτέμβρη
Από το Γραφείο Τύπου

Με την ευκαιρία της επετείου της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, ο πρόεδρος των... ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,Μ. Νικητάκης, προέβηκε στην ακόλουθη δήλωση:

«Επίκαιρη, όσο ποτέ άλλοτε η Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, όπου σημάδεψε την νεότερη Ελληνική ιστορία, έρχεται να μας δείξει τον δρόμο, για την απαλλαγή του ελληνικού λαού από τα μνημόνια της υποταγής.

Όλοι εμείς, που υπηρετήσαμε τις αρχές και τις αξίες της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, σήμερα ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καλούμε τον ελληνικό λαό σε έναν διαρκή αγώνα απαλλαγής από αυτούς που συνυπέγραψαν το ξεπούλημα της χώρας και έριξαν την ελληνική κοινωνία στα νύχια των ξένων τοκογλύφων.

Με παρακαταθήκη τις αρχές και τις αξίες της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, ξεκινά ένας καινούριος, ανένδοτος, για να κερδίσουμε και πάλι την χαμένη αξιοπρέπεια μας. Με ψηλά το κεφάλι, με δύναμη, πάθος και αυτοπεποίθηση όπως έκανε ο ελληνικός λαός στις 3 Σεπτέμβρη του 1843, όταν πραγματοποιήθηκε η επανάσταση εναντίον της Βαβαροκρατίας και του Όθωνα με πρωτεργάτη τον Μακρυγιάννη, στέλνουμε, μήνυμα, εθνικής κυριαρχίας, σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται τον εθνικό πλούτο και την ανεξαρτησία της χώρας μας».

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ