2012-04-09 12:00:19
Φωτογραφία για Τα σενάρια φουντώνουν για κρούση της Γιουβέντους στον Νέστα
Την ώρα που τα σενάρια φουντώνουν για κρούση της Γιουβέντους στον Νέστα, ο Αντρέα Πίρλο παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει μαζί του για το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στη "βέκια σινιόρα". Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Η Γιουβέντους έκανε πέρυσι το "κόλπο γκρόσο" αποκτώντας τον Αντρέα Πίρλο μετά από 10 χρόνια παρουσίας του στο "Σαν Σίρο" με τη Μίλαν και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Ιταλία φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και με μία ακόμα σημαία των "ροσονέρι", τον Αλεσάντρο Νέστα.

Ο 36χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός (τα έκλεισε στις 19 Μαρτίου) έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 11 ματς της Serie A λόγω προβλημάτων τραυματισμού και αρκετοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι η Μίλαν δεν θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι (μένει ελεύθερος) αφήνοντας έτσι ανοιχτό το πεδίο για τη Γιουβέντους.

"Ναι, έχω συζητήσει για αυτό το ενδεχόμενο με τον Νέστα αλλά αυτά είναι προσωπικά πράγματα. Παίζει για μία μεγάλη ομάδα όπως η Μίλαν, θα δούμε τι θα αποφασίσει στο τέλος του πρωταθλήματος", δήλωσε σχετικά ο Πίρλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι Τορινέζοι είναι έναν πόντο πάνω από τη Μίλαν με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.


"Είμαστε και πάλι στην κορυφή αλλά θα πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν είμαστε φαβορί για τον τίτλο, είναι 50-50.

Δεν περιμέναμε από τη Μίλαν να χάσει από τη Φιορεντίνα όμως χρειάζεται τώρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Λάτσιο.

Τους νικήσαμε στον πρώτο γύρο και ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο και τώρα ώστε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΜΟΦΩΝΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΜΟΦΩΝΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ