2012-04-09 11:56:43
Φωτογραφία για Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε
Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, θα τον οδηγήσει πιθανότατα στην Ισπανία στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News", τον Ερνέστο Βαλβέρδε απασχολεί ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί όσο ο Ισπανός τεχνικός παραμένει στη χώρα μας.

Γι' αυτό άλλωστε, η οικογένειά του τον πιέζει να επιστρέψει στην Ισπανία και το πιθανότερο είναι πως θα αναγκαστεί, όσο κι αν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θέλουν να τον κρατήσουν στο Λιμάνι.

Και προσπαθούν ακόμα να τον πείσουν να παραμείνει στους "ερυθρόλευκους", αλλά φαίνεται πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη, καθώς για τον Ισπανό προέχει φυσικά η οικογένεια.

Η διαδικασία αντικατάστασής του φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό, αν και υπάρχει μία πιθανότητα να παραμείνουν στην ομάδα οι δύο βοηθοί του, ο Ασπιάθου και ο Ποθάνκο, οπότε δεν μπορούν να βγουν ακόμα ασφαλή συμπεράσματα για το τι ακριβώς θα γίνει με τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Βαλβέρδε τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Κέρκυρα, αναφορικά με την παραμονή του: "Όταν υπάρξουν απαντήσεις, θα ενημερωθείτε. Δεν χρειάζεται να γίνει ξανά σίριαλ".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ