2012-04-10 15:33:10
Φωτογραφία για Θέλησε να διασφαλίσει τα χρήματα του
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα έχει τα χρήματα από το ποσοστό του διαθέσιμα στο επόμενο Δ.Σ. καθώς ήθελε να τα διασφαλίσει.

Ο Mr MIG δεν έχει εμπιστοσύνη σε ορισμένα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για αυτό το λόγο πήρε πίσω το μεγαλύτερο μέρος του ποσού (1,1 εκατομμύρια ευρώ) που είχε καταθέσει για λογαριασμό της ΠΑΕ και τα οποία αντιστοιχούσαν στο ποσοστό του στην αύξηση ΜΚ που επρόκειτο να γίνει και έπρεπε να διατεθούν για πληρωμές σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού ζήτησε να του επιστραφεί το ποσό, όμως, ήδη ένα μέρος είχε διατεθεί! Ετσι, ενημερώθηκε πως θα πάρει τα χρήματα του πίσω όταν εμφανιστεί ρευστό στα ταμεία από χορηγίες.

Μόλις έγινε αυτό πραγματοποιήθηκε η χρήση των εξουσιοδοτήσεων του Δημήτρη Γόντικα και της Μαίρης Λομβάρδου για να επιστραφούν και δόθηκαν πίσω 1.093.000 ευρώ και όταν η ΠΑΕ εξασφαλίσει κάποια ακόμη χρήματα, θα του επιστραφούν άλλες 407.000 ευρώ.

Πάντως, ο Βγενό ξεκαθαρίζει πως τα χρήματα του θα είναι διαθέσιμα στο επόμενο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού εφόσον αυτό συγκροτηθεί και εφόσον φυσικά ισχύσει η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ