2013-10-06 11:20:24
Φωτογραφία για Ταχύρυθμα μαθήματα .... αντίστασης !!
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης

Υποναύαρχος ε.α ΠΝ 

- Τι χάλι είναι αυτό με τις αυθαίρετες πιάτσες ταξί, παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και δημιουργούν κίνδυνο ατυχήματος !!

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Αυθαίρετοι είναι αυτοί που μας κυβερνάνε και οι αποφάσεις τους, που μας οδηγούν στον αργό θάνατο, την υποτέλεια και την εθνική συρρίκνωση!

…………………………….

- Σε ποια άλλη πρωτεύουσα τα απορριμματοφόρα και τα φορτηγά ανεφοδιασμού καταστημάτων, κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους, πάνω στην ώρα αιχμή της κυκλοφορίας !!

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» !... Έτσι όπως πάει η τιμή της βενζίνης, τα τέλη κυκλοφορίας και τα χαράτσια, σε λίγο τα ΙΧ αυτοκίνητα δε θα κυκλοφορούν στους δρόμους !

……………………………..

- Τι ανευθυνότητα είναι αυτή, πετάνε οργανικά απορρίμματα στους κάδους ανακύκλωσης χαρτιού, αφήνουν σακούλες με σκουπίδια έξω από τους κάδους, δε κλείνουν τα καπάκια και βρωμάει ο τόπος, κάποιοι μάλιστα τα πετάνε ακόμα και από τα μπαλκόνια τους … !!


- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Ανεύθυνοι είναι αυτοί που μας κυβερνάνε και έκαναν τον τόπο μας απέραντη χωματερή φτωχών, ανέργων και απελπισμένων !!

……………………………….

- Τι λογική είναι αυτή, που νομιμοποιεί τους καταπατητές δημόσιων εκτάσεων, τα αυθαίρετα κτίσματα και τις πολεοδομικές παραβάσεις, όταν εγώ ίδρωνα 30 χρόνια για να πάρω ένα διαμερισματάκι !!

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Αυτοί ξεπουλάνε τη Χώρα ολάκερη στα ξένα αφεντικά τους αφού μπουχτίσανε στις μίζες και τα λαδώματα, αυτοί καταπατούν τις συνειδήσεις και τις προσωπικότητες μας, αυτοί αυθαιρετούν στο νόμο και στο Σύνταγμα … !

…………………………………….

-Πόσο ηλίθιος πρέπει νάναι αυτός που πάει και κολλάει διαφημιστικά, ενοικιαστήρια, κλπ πάνω στα πλαίσια ενημέρωσης δρομολογίων των λεωφορείων, στις πινακίδες σήμανσης κυκλοφορίας και οδών, στα φανάρια …. και καταστρέφουν έτσι δημόσια κοινωφελή περιουσία !!

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Ηλίθιοι είναι αυτοί που μας έριξαν στο στόμα του λύκου, του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, αυτοί που ξεπούλησαν τη Χώρα ολάκερη και μας οδηγούν στην καταστροφή και στην υποδούλωση !!

……………………………………..

- Αναισθησία, πάνε και παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια, αυτοκίνητα και μηχανάκια, έτσι ώστε οι πεζοί να κυκλοφορούν μέσα στους δρόμους, ενώ άλλοι διπλοπαρκάρουν ή παρκάρουν πάνω στις γωνίες διασταυρώσεων και δε μπορούν να στρίψουν τα λεοφωρεία !!

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Αναίσθητοι είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το δράμα που περνά ο λαός, δε βλέπουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από σκουπίδια, αδιαφορούν για τις καθημερινές αυτοκτονίες, αυτοί που παρκάρουν απελπισμένους στα φτωχοκομεία και μας στερούν κάθε ελπίδα !

………………………………… - Έχει παραγίνει το κακό με τους «φιλόζωους», που θεωρούν το σκυλάκι αξεσουάρ κοινωνικής καταξίωσης ή προβολής, το περιφέρουν στους δρόμους όλο καμάρι …. και γεμίζουν τα πεζοδρόμια με τα κόπρανα του, χωρίς να νοιώθουν υποχρέωση να τα μαζέψουν ! Οι ανάγωγοι αυτοί, ασφαλώς δεν προσβάλλονται, προσβάλλουν όμως ….. το άμοιρο σκυλάκι τους, που δε φταίει σε τίποτα !!

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Το κακό έχει παραγίνει με τους κυβερνώντες, που μας συμπεριφέροντε χειρότερα από σκυλιά, ως αν πολίτες Β’ κατηγορίας, υποτελείς. Αυτοί είναι οι ανάγωγοι που προσβάλλουν όλους μας, την υπόσταση και την Ιστορία μας !!

………………………………………

- Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τσακώνομαι για να πάρω απόδειξη στην ταβέρνα που έφαγα, όπως και παντού όπου ψωνίζω, γιατί κάποιοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στα λεωφορεία, γιατί κάποιοι αποκρύπτουν τα εισοδήματα τους και δεν πληρώνουν τις εισφορές τους στα ταμεία …. που βουλιάζουν !

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Κλέβω γιατί με κλέβει το ίδιο το Κράτος, συμπεριφέρομαι όπως μου συμπεριφέρονται αυτοί που με κυβερνούν !!

………………………………..

- Δε μπορώ να δεχθώ, γιατί εγώ είμαι πάντα τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις μου, έναντι του Κράτους και αυτό, αντί να ανταμείψει εμένα, ανταμείβει το φοροφυγά με περαιώσεις, αυτόν που πήρε cabrio cayenne και πακέτα διακοπών με δανεικά, με χαριστικές ρυθμίσεις δανείων …… και από πάνω, μου ζητά να πληρώσω και νέους φόρους και νέα χαράτσια !!

- «Σιγά, αυτό σε μάρανε» ! Αυτούς με τις μίζες στα εξοπλιστικά, τα λαμόγια της λίστας Laggard, τις χαριστικές ρυθμίσεις ανάθεσης έργων σε υιούς και θυγατέρες από τζάκι, δεν τους είδες !? Αυτοί φταίνε και όχι ο φτωχός λαός, που είπε να πάρει μια ανάσα, να ανακουφιστεί και να γελάσει λίγο το χειλάκι του !! Αυτοί φταίνε, που έβαλαν το λαό να δανείζεται, για να τον έχουν του χεριού τους !!

………………………………..

- ΝΑΙ, αλλά δε μπορώ να καταλάβω ….. !!

Έεεεε μα χαζός είσαι και δεν καταλαβαίνεις !? Επιτέλους, πάρτο χαμπάρι, για ότι δεν καταλαβαίνεις, φταίει η Τρόικα, η Μέρκελ και οι εδώ εντολοδόχοι τους, κατάλαβες τώρα !! Έεεε μα πια ….. !!!

 Επειδή τελικά «λογικό είναι το κοινώς αποδεκτό», προβληματίζομαι ότι μάλλον … στραβά αρμενίζω !! Αυτοί οι συνομιλητές μου, παραμένουν σταθεροί στις αρχές τους και τις τηρούν απαρέγκλιτα εδώ και τέσσερεις (4) τουλάχιστον δεκαετίες, ….. προσαρμόζονται κατάλληλα και ΕΤΣΙ «αντιστέκονται» σθεναρά στο σύστημα:

- Επί γέρου Καραμανλή, έκαναν ακόμα «αντίσταση» κατά της Χούντας !

- Επί Αντρέα επιτρέπονταν «δωράκια» μέχρι 500 εκατομμύρια και γενικά άρπαζαν από παντού, αφού «ο Τσοβόλας, τάδινε όλα» !

- Επί Σημίτη, επικρατούσε παντού …. η «δημιουργική λογιστική» (πάρε νάχεις)!

- Επί Καραμανλή του νεότερου, είχε χαθεί η μπάλα στην ανασυγκρότηση του βολέματος και στο μεγάλο φαγοπότι !

- Επί Παπανδρέου του νεότερου … «λεφτά υπήρχαν» … να φάνε και οι κότες!

- Επί Σαμαρά, «άλλοι το τρώνε και ζορίζονται και άλλοι …. δροσίζονται» !

Ώοοπα !! Μ’ αρέσει αυτή η αντίσταση !! Δε μου λέτε ορέ λεβέντες μου : Που μπορώ να κάνω και εγώ, τίποτα ταχύρυθμα μαθήματα …… τέτοιας «αντίστασης» και προσαρμογής !?
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ