2013-10-06 11:20:07
Φωτογραφία για Δένδιας για Τσίπρα: Διαψεύστε ή μηνύστε για τα περί παρακολουθήσεων
Για συκοφαντία κάνει λόγο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σχετικά με δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο, στο οποίο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας... εμφανίζεται να είπε στους βουλευτές του κόμματος ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα τόσο του ίδιου και των στελεχών του κόμματος.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια αναφέρει:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί.

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του φέρεται ειππών: «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας».

ΠΗΓΗ: Εθνος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ