2013-11-07 00:19:06
Φωτογραφία για Ρόδος: Με ομόφωνη απόφαση προφυλακίστηκαν σήμερα η μάνα και ο πατριός της 18χρονης
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 51χρονος πατριός και η 40χρονη μητέρα της 18χρονης οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό κατ' εξακολούθηση, για αποπλάνηση παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας αλλά και όχι και τα 14, κατ' εξακολούθηση για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και για άμεση συνέργεια στις πράξεις αυτές.

Οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όλες τις άνω κατηγορίες αλλά με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκιση τους.

Να θυμίσουμε ότι στις 24 Οκτωβρίου η 18χρονη μαθήτρια εμφανίστηκε σε επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου την περασμένη Τετάρτη και του εκμυστηρεύτηκε, παρουσία συναδέλφου του, ότι από την ηλικία των 14 ετών βιάζεται από τον σύντροφο της μητέρας της και την ίδια.

Εξεταζόμενη η 18χρονη κατάγγειλε συγκεκριμένα ότι ο σύντροφος της μητέρας της μαζί με τη μητέρα της την εξανάγκαζαν να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια στο σπίτι τους και σε μια παραθαλάσια εξοχική κατοικία.
ifmedia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ