2014-01-08 17:00:40
Φωτογραφία για Προς χειμώνα του 2022 το Μουντιάλ του Κατάρ!
Ο Γενικός Γραμματέας της FIFA Ζερόμ Βαλκέ, ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το 2022 δεν θα γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πρόβλημα προέκυψε με την διοργάνωση του Μουντιάλ 2022. Ο Γενικός Γραμματέας της FIFA Ζερόμ Βαλκέ, ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ δεν θα διεξαχθεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα υπάρξει σημαντική αλλαγή στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι υψηλές θερμοκρασίες αποτέλεσαν ανυπέρβλητο εμπόδιο στην FIFA που αποφάσισε τελικά να αλλάξει τις ημερομηνίες.

"Οι ημερομηνίες του Μουντιάλ του Κατάρ δεν θα είναι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Το πιθανότερο χρονικό διάστημα να διεξαχθεί το Μουντιάλ είναι μεταξύ 15 Νοεμβρίου έως και τις 15 Ιανουαρίου.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πολύ καλές, με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες που επικρατούν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Είναι η τέλεια εποχή για ποδόσφαιρο.", δήλωσε ο Βαλκέ.


Μετά από αυτή την εξέλιξη δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα με τις διοργανώσεις των χωρών τόσο τις εγχώριες όσο και τις διεθνείς ενώ δεν αποκλείεται να αντιδράσουν και οι χώρες που είχαν βάλει υποψηφιότητα να διοργανώσουν το Μουντιάλ αλλά έχασαν από την αραβική χώρα.

Στις δηλώσεις του Βαλκέ, τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος της FIFA, Τζιμ Μπόις. Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση. Και πρόσθεσε ότι σίγουρα δεν θα παρθεί πριν το Μουντιάλ 2014 στην Βραζιλία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ