2014-01-08 17:01:57
Φωτογραφία για Οδεύει προς Τορίνο ο Ταχτσίδης
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Τορίνο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι ο παίκτης περνάει εντός της ημέρας από ιατρικά τεστ και υπογράφει.

Μετά από έξι μόλις μήνες στη Σικελία με τη φανέλα της Κατάνια (12 συμμετοχές), ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι με το ενάμιση πόδι στο να μετακομίσει στον ιταλικό Βορρά, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Τορίνο.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο ομάδες της Serie A έχουν έρθει σε συμφωνία και ο Ταχτσίδης θα υπογράψει στους "ταύρους" συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με τους Τορινέζους να έχουν οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του.

Η εφημερίδα "La Stampa" αναφέρει μάλιστα πως οι άνθρωποι της Τορίνο "έτρεξαν" να κλείσουν τη συμφωνία και αυτό γιατί θέλουν να αντικαταστήσουν άμεσα τον τιμωρημένο Βίβες και να έχουν τον Έλληνα μέσο διαθέσιμο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Serie A.


Ο 23χρονος μέσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Τορίνο και πριν από περίπου τρία χρόνια, όμως τότε η επιθυμία του ίδιου ήταν να παίξει στη μεγάλη κατηγορία με την Τσεζένα (ήταν στη Serie B τη σεζόν 2010-11 η ομάδα του Βεντούρα).

Σημειώνεται πως ο τελευταίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της "γκρανάτα" ήταν ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2006 και είχε απολογισμό 11 συμμετοχές-2 γκολ, καταφέρνοντας παράλληλα να πανηγυρίσει την άνοδο με τη νέα του ομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ