2012-04-30 10:30:13
Φωτογραφία για ΟΡΜΠΑΪΘ: ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
Δικαιωμένος από την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δήλωσε στο "sportaction.gr" ο Πάμπλο Ορμπάιθ, τονίζοντας παράλληλα πως θα του μείνει αξέχαστος ο τελικός με τον Ατρόμητο.

Ο Βάσκος μέσος μίλησε μετά το τέλος του τελικού ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους και τον Ατρόμητο, χαρακτηρίζοντας απόλυτα επιτυχημένη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, δηλώνει δικαιωμένος από την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα ενώ τονίζει πως θα του μείνει αξέχαστος ο τελικός με τον Ατρόμητο.

Μετά από μια γεμάτη δεκαετία στην Αθλέτικ Κλαμπ του Μπιλμπάο, ο Πάμπλο Ορμπάιθ αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να ξενιτευτεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Βάσκος μέσος που αποτέλεσε σημαντικό εξάρτημα της ερυθρόλευκης μηχανής στο δρόμο προς το νταμπλ, μίλησε μετά το τέλος του δραματικού τελικού ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Ατρόμητο, χαρακτηρίζοντας απόλυτα επιτυχημένη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:


"Είναι σίγουρο ότι ήταν μια υπέροχη χρονιά, δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εξάλλου όταν η ομάδα σου κατακτά δύο τίτλους σε μία σεζόν και εκπληρώνει τους στόχους της".

Ο 33χρονος μέσος που έδωσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, συνδέοντας με άψογο τρόπο άμυνα και κέντρο, χαμογελάει όταν τονίστηκε ότι είναι οι πρώτοι του τίτλοι σε μια μακρά καριέρα:

"Ισχύει αυτό, τελικά έπρεπε να φύγω από το... σπίτι μου για να κερδίσω τρόπαια πρωταθλητή και κυπελλούχου. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόφαση μου να αφήσω την ομάδα μου, την Αθλέτικ για να έρθω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έζησα σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπέροχες στιγμές που δε θα ξεχάσω ποτέ. Όπως δε θα ξεχάσω ποτέ και τον κόσμο αυτής της ομάδας, το πως μας στήριξε με θέρμη παντού, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές".

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ Λεσάκα (όπως είναι το πλήρες του όνομα) ήρθε στον Ολυμπιακό από την Αθλέτικ (στην οποία αγωνίστηκε για έντεκα συναπτές αγωνιστικές περιόδους από το 2000) ως δανεικός και χωρίς όψιον αγοράς από τους "ερυθρόλευκους" και όλα δείχνουν ότι ο τελικός του Κυπέλλου ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στην ομάδα του Πειραιά, ο ίδιος, όμως, αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του:

"Αυτή τη στιγμή, θέλω να απολαύσω την ολοκλήρωση μιάς υπέροχης χρονιάς και δε θέλω να τοποθετηθώ για το μέλλον μου. Υπάρχει χρόνος για όλα αυτά, τώρα είναι η στιγμή για να απολαύσουμε την επιτυχία του Ολυμπιακού".

Ο Βάσκος (που αποχώρησε από το ΟΑΚΑ κουτσαίνοντας, "σουβενίρ" από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ) θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ("δε θα τους ξεχάσω ποτέ") ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή που τον έφερε στην Ελλάδα:

"Χαίρομαι πολύ που ο κύριος Βαλβέρδε ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό με τον καλύτερο τρόπο. Και χαίρομαι που είδα πόσο πολύ τον αγάπησε ο κόσμος στην Ελλάδα".

Οι δυό τους είχαν συνεργαστεί για δύο χρόνια στην Αθλέτικ και ολοκλήρωσαν εφέτος την τρίτη τους κοινή χρονιά σε ομάδα. Και οι πιθανότητες να τις κάνουν... τέσσερις, μοιάζουν πολλές...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί κ.Παπαρήγα;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί κ.Παπαρήγα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ