2012-05-02 02:18:03
Φωτογραφία για Στόχος η επανασυσπείρωση παλιών ψηφοφόρων
Να συσπειρώσει τους παλιότερους ψηφοφόρους του επιδιώκει τώρα το ΠΑΣΟΚ, πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής... που εξακολουθεί να θεωρεί ως τις κρισιμότερες από το 1974 μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν μάλιστα, από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιπποκράτους, μεταξύ των μελών της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, το βάρος πλέον πέφτει στην αποτροπή της λεγόμενης "χαλαρής ψήφου" και την προσπάθεια να πειστεί το εκλογικό σώμα για τη δυνατότητα να γίνουν πράξη όσα ευαγγελίζεται το ΠΑΣΟΚ περί υπέρβασης του μνημονίου και εξόδου από την κρίση σε βάθος τριετίας.

Αύριο, Τετάρτη, στις δύο το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ νωρίτερα, θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους της περιοχής στα γραφεία του ΟΛΠ στον Πειραιά, παρουσία του Γιώργου Ανωμερίτη.


Το απόγευμα, μετά από έτερη συνάντησή του με συνδικαλιστές στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, θα μετάσχει σε ειδική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τις γυναίκες, ενώ την Πέμπτη θα μεταβεί στην Ρόδο.

Όλα τα βλέμματα όμως πέφτουν πια στην τελευταία ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα στις επτά το απόγευμα της Παρασκευής, για την οποία και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, προκειμένου να χαρακτηριστεί από τη «δέουσα» συμμετοχή πολιτών. Την ίδια ώρα, όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, περιοδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μεταφέροντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ αυτών, η μη ύπαρξη νέων φόρων, η δέσμευση να μη θιγούν τα χαμηλά εισοδήματα και να μην υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις εισοδημάτων τον Ιούνιο, αλλά και η προστασία των θυσιών των πολιτών.

Χθες, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επανέλαβε την ανάγκη στήριξης της πρότασης του ΠΑΣΟΚ - έναντι των δύο άλλων που έχουν γίνει από τον Αντώνη Σαμαρά για αυτοδυναμία της ΝΔ και τον Αλέξη Τσίπρα για «κυβέρνηση της Αριστεράς» - προκειμένου να συγκροτηθεί η περίφημη συμμαχία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του τόπου, με στόχο την ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση και την «Αυτόνομη Ελλάδα» σε τρία χρόνια από σήμερα. Δήλωσε πάντως ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο» ως προς τη συμμετοχή του σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα την επαύριον των εκλογών, καλώντας τους πολίτες να δώσουν με την ψήφο τους «καθαρή εντολή».

Στη δημοσιότητα δόθηκε και έτερο τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ, με τον λόγο αυτή την φορά να δίνεται στους πολίτες, και όχι στον Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου εκείνοι να εκφράσουν τα προβλήματα, αλλά και την αισιοδοξία και το πείσμα τους για κοινή δουλειά και έξοδο από την κρίση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ