2012-05-02 02:33:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστριας για τα χέρια των πολιτικών!
Οταν ημουνα μικρη η μητερα μου ελεγε την ιστορια του θειου μου του αντρα της αδελφης της οταν ειχαν ερθει απο την πολη.

Στην πολη ο θειος μου ηταν πολυ πλουσιος γιαυτο ηρθε στην ελλαδα πριν τους διωξουν οι τουρκοι.

Καταφερε λοιπον να φερει και σχεδον ολη του την περιουσια αλλα για κακη του τυχη υπηρχαν και τοτε λαμογια και ετσι καταφεραν και τον επεισαν να παιξει στο χρηματηστηριο με αποτελεσμα να τα χασει ολα.

Αρχισε να ψαχνει για δουλεια αλλα οπου και αν πηγε δεν τον επαιρνε κανεις γιατι οπως του ελεγαν βλεποντας τα χερια του καταλαβαιναν οτι δεν ειχε δουλεψει ποτε του.

Ο ξαδελφος μου αναγκαστηκε και πηγε μεταναστης στην γερμανια οπου σπουδασε μηχανικος και εμεινε εκει μεχρι τωρα.

Αυτες τις ημερες λοιπον βλεποντας ΤV και βλεπονταας ολους τους λεγομενους πολιτικους που οι περισσοτεροι εχουν καποια ηλικια ,παρατηρουσα τα χερια τους.

Οι πιο πολλοι εχουν χερια σαν του θειου μου .

Παχουλα ,με νυχι απο μανικιουρ χωρις τα σημαδια του χρονου που θα επρεπε να εχουν αν ειχαν εργαστει.

Ο θειος μου εχασε ολη του την περιουσια ,εχασε τον γιο του στην ξενιτεια ,δεν εβρισκε δουλεια γιατι δεν τον εμπιστευονταν οι εργοδοτες και ολα αυτα γιατι δεν δουλεψε ποτε του και δεν ηξερε απο διαχειρηση.

Εγω τωρα γιατι πρεπει να εμπιστευτω αυτους τους πολιτικους που δεν ξερουν απο δουλεια που δεν ξερουν να αποφυγουν τις κακοτοπιες που δεν ξερουν να διαπραγματευτουν που δεν μπορουν να καταλαβουν την πεινα και την δυστυχια του αλλου?

Με μια διαφορα ο θειος μου εφυγε απο την ξενιτεια και ηρθε στην πατριδα του ,αυτοι δυστυχως εφυγαν απο την πατριδα τους και ηρθαν στην ξενιτεια .

Αλλοιως θα ποναγαν αυτον τον τοπο και τους ανθρωπους και δεν θα τους παρεδιδαν αμαχητι και αλυσοδεμενους στα ξενα συμφεροντα.

Καλο μηνα

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ