2012-05-02 08:12:04
Φωτογραφία για H ελληνική αρκούδα πάει ταξίδι στις …ΗΠΑ!
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ειδικές εκδηλώσεις, παρουσιάζεται το πολύπλευρο έργο δύο ελληνικών μη κυβερνητικών οργανώσεων που έχουν ως αντικείμενο την προστασία της ελληνικής φύσης, τη διάσωση ζώων και την ανάπτυξη προγραμμάτων με σκοπό την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με την άγρια ζωή στη χώρα μας,.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η διευθύντρια του Περιβαλλοντικού Κέντρου «Αρκτούρος» Τίνα Δρίτσα, το στέλεχος της «MOm» Βάλια Σαββίδου και ο επιστημονικός διευθυντής τους, καθηγητής βιολογίας δρ. Αλέξανδρος Καραμανλίδης, επισκέπτονται τις ΗΠΑ για να ενημερώσουν ομογενείς, φοιτητές και μέλη περιβαλλοντικών και ζωόφιλων οργανισμών για τις πολυετείς προσπάθειες που καταβάλλουν οι δυο αυτές ελληνικές οργανώσεις, στοχεύοντας στη διάσωση του οικοσυστήματος και την προστασία της καφέ αρκούδας και του λύκου, η πρώτη και της μεσογειακής φώκιας , η δεύτερη.

Ο δρ. Καραμανλίδης μίλησε στο ελληνικό Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Νέας Υόρκης, ενώ παρόμοιες συγκεντρώσεις θα γίνουν στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας και στο κολέγιο Κουίνς. Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες στη Βοστώνη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στην Ουάσιγκτον, μετά από πρόσκληση των «Green Hellenes».

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτόχειρα Cartoon
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτόχειρα Cartoon
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ