2015-02-04 19:34:15
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΝΑ... ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1! *VIDEOS*
Τώρα ποιος φταίει; Ο... Μαρινάκης, ο διαιτητής Κομίνης που χάρισε την κόκκινη στον Ρικάρντο Κόστα στη φάση του πέναλτι, ο Ιβάν που άργησε να κάνει μεταγραφές, ο κόουτς Άγγελος που άφησε έξω τον... Κλάους ή το κόμπλεξ που κουβαλάτε τόσα χρόνια;

Απέναντι στον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων, που στη διάρκεια του αγώνα είχε τον Μακρή να παίζει με ένα πόδι, τον καλύτερο ίσως παίκτη του, τον Τζόρτζ σκόρερ του πρώτου γκολ να φεύγει τραυματίας από το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δεχτεί και πάλι... 3 γκολ και να γνωρίσει ακόμα μία ήττα με 3-1!

Ο ΟΦΗ δεν ήξερε καν αν θα κατέβει, όμως όταν οι παίκτες του είδαν τον αντίπαλο στο γήπεδο, τον... χόρεψαν πεντοζάλη! Με άμυνα... παιδική χαρά οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν ελπίδα και το όνειρο τίτλου... σβήνει αργά και βασανιστικά!

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 11’ με τον Τζορτζ. Μετά το... «σοκ» οι Θεσσαλονικείς ήταν τραγικοί! Δεν μπορούσαν ούτε να επιτεθούν αλλά ούτε και αμύνονταν σωστά και ο ενθουσιασμός των παικτών του Αναστόπουλου στάθηκε αρκετός για να γίνει και δεύτερη ζημιά, όταν ο φανερά ανέτοιμος Κόστα ανέτρεψε τον Τζορτζ στην περιοχή και ο Λαμπρόπουλος έκανε το 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, μείωσε με τον Παπαδόπουλο στο 52’, αλλά η άμυνά του... τον πρόδωσε ξανά! Αφού ο Κουτσιανικούλης την εξέθεσε για ακόμα μια φορά κάνοντας το 3-1 στο 83’ και σφραγίζοντας παράλληλα την μεγάλη νίκη της ομάδας του.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης (66’ Μερεμπασβίλι),Τζορτζ (73’ Μαραθιανός)

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Μανιδάκης

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (59’ Κίτσιου), Κόστα, Κατσικάς, Μαντούρο (45+1’ Τζανδάρης), Γκολάσα (81’ Κουλούρης), Νομπόα, Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος,Βίτορ, Πούγγουρας

Αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει του Ατρόμητου στον αγώνα του "Καραϊσκάκη" που αρχίζει σε λίγο θα πάει στη Τούμπα με διαφορά... 8 πόντων και όπως καταλαβαίνει κανείς το πρωτάθλημα έχει πιάσει ήδη την οδό... Πειραιώς!

Δείτε το 1-0 του ΟΦΗ από την κάμερα της NOVA ΕΔΩ

Δείτε το 2-0 ΕΔΩ

Δείτε το 2-1 ΕΔΩ

Δείτε το 3-1 ΕΔΩ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ