2015-09-14 19:48:42
Φωτογραφία για Αίσιο τέλος στην απαγωγή μητέρας και του 2χρονου παιδιού της
Αίσιο τέλος είχε υπόθεση απαγωγής η οποία είχε κινητοποιήσει από νωρίς το πρωί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στη Λάρνακα Ο 33χρονος φερόμενος ως απαγωγέας 22χρονης μητέρας και του δίχρονου παιδιού της, παραδόθηκε στην αστυνομία γύρω στις 5 το απόγευμα.

Ο 33χρονος από χωριό της Λευκωσίας προσήλθε  στην Αστυνομία μαζί με τον 29χρονο φίλο του και τα θύματά τους, την 22χρονη μητέρα και το δίχρονο αγοράκι της.

Μητέρα και παιδί δεν  φέρουν οποιεσδήποτε κακώσεις ή τραύματα.

Η ίδια πάντως  αρνείται  να συνεργαστεί με την αστυνομία και δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής βίαιη απαγωγή.

Σε δήλωση τους ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι η καταγγελία έγινε γύρω στις 10 το πρωί από 22χρόνο φίλο του 21χρονου συντρόφου της νεαρής μητέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 33χρονος πρώην σύντροφος της κοπέλας με τη χρήση βίας την ανάγκασε να πάρει το παιδάκι της και να επιβιβαστεί στο όχημα του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Νωρίς το απόγευμα η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον 2 προσώπων ηλικίας 33 και 29 ετών καθώς και εναντίον προσώπου αγνώστων στοιχείων.

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για να ζητηθεί περαιτέρω κράτηση του.
 Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΕΜΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΕΜΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ