2012-05-24 17:12:03
Φωτογραφία για Αναγνώστες καταγγέλλουν την WIND-Ελλάς για απαράδεκτη τηλεφωνική διαφημιστική πολιτική
Θεωρούμε ότι η δημοσιοποίηση ενός φαινομένου είναι η μοναδική λύση (πριν τη νομική προσφυγή) στην Ελλάδα του 2012 για την τυχόν επίλυσή του. Το συγκεκριμένο φαινόμενο που θα σας παρουσιάσουμε «ενοχλεί» όλους μας, είτε στην ιδιωτική είτε στην επαγγελματική μας καθημερινότητα και έχει πάρει έκταση ανησυχητική. Ελπίζουμε με τη δημοσιοποίησή του να σεβαστεί η κάθε εταιρεία την ιδιωτικότητα στο σπίτι μας και στον επαγγελματικό μας χώρο.

Τους τελευταίους 8 μήνες και με περιοδικότητα 5-6 εργάσιμων ημερών δεχόμαστε «διαφημιστικά» τηλεφωνήματα από την εταιρεία Wind για να αλλάξουμε τον τηλεφωνικό μας πάροχο από τον ΟΤΕ που ανήκουμε στην Wind. Στην αρχή τους αντιμετωπίσαμε ευγενικά και στωικά «δεν ενδιαφερόμαστε, ευχαριστούμε πολύ». Στη συνέχεια παράλληλα με την ευγενή μας αντιμετώπιση τους ρωτήσαμε που βρήκανε τη λίστα τηλεφώνων, στην οποία εμπεριέχονται και οι δικές μας γραμμές, από την στιγμή που ως Κέντρο δεν έχουμε γραφτεί σε κάποιο newsletter τους. Απάντηση… καμία. Μετά τους ζητήσαμε να μη μας ξανακαλέσουν και να μας διαγράψουν από τις «συγκεκριμένες λίστες τους. Αποτέλεσμα… κανένα.


Σήμερα πλέον, λόγω του ότι απηυδήσαμε απαιτήσαμε: α) να μην μας ξαναενοχλήσουν, β) να διαγραφούμε άμεσα από τις λίστες τους και γ) να μιλήσουμε με τον υπεύθυνο όλου του συγκεκριμένου marketing-program. Η απάντηση της «ευγενούς (διότι θα ψευδόμαστε αν σας λέγαμε ότι ήταν αγενής) υπαλλήλου-τηλεφωνήτριας ήταν αντίστοιχα: α) αυτό δεν μπορώ να σας το διασφαλίσω, β) αυτό δεν γίνεται γιατί δεν μπορώ να μπω στο σύστημα και γ) δεν μπορώ να σας τον δώσω. Της αναφέρουμε ότι είναι αφάνταστα ενοχλητικός ο τρόπος που προωθεί η εταιρεία τα προϊόντα της και γυρνάει ευγενώς και μας λέει ότι: «αν θεωρείτε τη δουλειά μου «ενοχλητική» τότε … τι να σας πω». Δηλαδή «εκεί που μας χρωστούσανε μας παίρνουν και τ’ αμπέλι. Το περιστατικό έληξε εκεί και το τηλέφωνο έκλεισε και από εμάς και από την τηλεφωνήτρια της Wind.

Προσπαθήσαμε να βρούμε e.mail παραπόνων ή έστω τηλεφώνων της wind-Ελλάς … ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Βέβαια μπορούμε να τους αποστείλουμε γράμμα μέσω ΕΛΤΑ!!!

Επίσημα λοιπόν ανακοινώνουμε στην εταιρεία, αφού μας στερούν τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί τους, ότι το επόμενο διαφημιστικό τηλεφώνημα που θα λάβουμε από πλευράς της θα πάει κατευθείαν στη νομική μας υπηρεσία.

Εκ του Ερευνητικού Κέντρου Ελληνικού Τραγουδήματος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ