2024-08-27 10:03:12
Φωτογραφία για Η Μάγισσα : Η Πανδώρα θα κάνει τα πάντα για να έχει τον Σίλβιο.



Ο δεύτερος κύκλος της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου, ως Πανδώρα Μοντιλιάνι, αναμένεται να φέρει αναταραχές στην Μάνη του 1710.



Όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ που έφερε ο ΑΝΤ1 στην δημοσιότητα, η ίδια κρυφοκοιτάει τον Σίλβιο Εσπόζιτο, που υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου, την ώρα που βρίσκεται ημίγυμνος στο μπάνιο.



Ξαφνικά την πλησιάζει η Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά) και της λέει πως όλες θα τον ήθελαν στο κρεβάτι τους. Η Πανδώρα ταράζεται και σίγουρα κρύβει πολλά, τα οποία θα δούμε να ξετυλίγονται στην διάρκεια των επεισοδίων. Λέτε να μιλάμε για ένα παράνομο ζευγάρι της σειράς;



Η Πανδώρα είναι ερωτευμένη με το Σίλβιο αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση στην αρχή και αυτή θα κάνει τα πάντα για να τον έχει. Περισσότερα σε λίγες ημέρες.



To σίγουρο είναι πως η Πανδώρα είναι ένας σκοτεινός και αινιγματικός χαρακτήρας, όπως έχει δηλώσει και η Μαρία Κίτσου για τον ρόλο της. «Είμαι η Πανδώρα Μοντιλιάνι, είμαι Ελληνίδα από την Πάργα, είμαι παντρεμένη με τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι, ο οποίος είναι ενετός.



Η Πανδώρα είναι ένας μυστηριώδης χαρακτήρας, αινιγματικός, δεν φανερώνει εύκολα το τι νιώθει, είναι ειλικρινής και ντόμπρα και σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω από την προσωπικότητά της.

Η άφιξή τους στη Μάνη θα κινήσει υπερφυσικές δυνάμεις, θα είναι επεισοδιακή και θα κυλήσει η ρόδα». Ενώ ο Γιώργος Παπαγεωργίου δήλωσε για τον ρόλο του: «Είμαι ο Σίλβιο Εσπόζιτο, Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο.

Μετατέθηκα εδώ πριν από έναν χρόνο, είμαι στρατιωτικός, παντρεμένος με τη Ρενάτα, μου αρέσει η καλή ζωή και έχω μια καλή σχέση με τους Μανιάτες».



Μέσα από τη στοά του χρόνου, ένα ταξίδι αρχίζει με αφετηρία το 1710. Η Μάνη ζει κάτω από την κυριαρχία των Ενετών.

Ο Ενετός διοικητής της περιοχής Σίλβιο Εσπόζιτο με τη γυναίκα του Ρενάτα μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας.

Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη. Η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι.



Ματαιωμένοι έρωτες, σχέδια διεκδίκησης και εξουσίας, κοινωνικές αναταραχές και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν πιστούς συμμάχους και σκληρούς εχθρούς. Μια ραγισμένη καρδιά θα καεί από την ίδια της τη φλόγα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ