2024-08-27 10:10:26
Φωτογραφία για Η φτώχεια στο μεγαλείο της: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του OPEN...

 Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει λέει η σοφή παροιμία. Και κάπως έτσι φτάσαμε στα τελειώματα της 26ης Αυγούστου την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως νεότερο για την εν δυνάμει εξαγορά του OPEN. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, έχω σκοπό να σας το αναλύσω σε άλλο άρθρο, τώρα όμως έχω στα χέρια μου ένα πρώτο -ισχνό- προγραμματισμό του καναλιού, όπως διαμορφώνεται αυτή την στιγμή, και δεδομένου βέβαια ότι παραμένει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Για τον καθαρά ενημερωτικό τομέα δεν μπορώ να σας πω κάτι που δεν γνωρίζετε ήδη. Ενορχηστρωτής ο Χρήστος Παναγιώτοπουλος, κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Εύα Αντωνοπούλου, και ο Νίκος Στραβελάκης βέβαια, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού στην… Ώρα -Ελλάδος- τους και τίποτα δεν αλλάζει επί της ουσίας. Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι με την ψυχαγωγία του OPEN, που πέρσι αποτέλεσε μεγάλο γρίφο και φέτος αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του youfly, στην αρχή της σεζόν 2024-2025 θα υπάρχει μόνο ΜΙΑ ψυχαγωγική εκπομπή, και αυτή θα είναι η πρωινή καθημερινή της Ελένης Τσολάκη. Μια ψυχαγωγική εκπομπή με ενέσεις… ενημέρωσης βέβαια. Στο πλευρό της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Από εκεί και πέρα, στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, στην μεσημεριανή ζώνη, παίρνει θέση ο Πέτρος Κουσουλός, με τις “Ανοιχτές Υποθέσεις” παρακαλώ. Καθημερινά!

Το Σαββατοκύριακο, επαναλαμβάνω τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν, δεν θα δούμε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ θέση στο πρόγραμμα καλώς εχόντων των πραγμάτων, περιμένουν να πάρουν η Κατερίνα Ζαρίφη, και μια έστω σειρά γι εμπλουτισμό του προγράμματος. Θα υπάρξουν μαγειρικές εκπομπές και βέβαια οι “Εικόνες” του Τάσου Δούση επίσης συνεχίζουν κανονικότατα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ