2012-10-27 01:39:03
Φωτογραφία για Παίζεις ηλεκτρονικά ποδοσφαιράκια;Τότε γίνε προπονητής!
Βλέποντας τον τίτλο αυτόν πολλοί αναρωτιέστε αν είναι όντως αλήθεια. Έτσι θεώρησαν πολλοί ‘ειδικευόμενοι’ στα ηλεκτρονικά ποδοσφαιράκια που... αποφάσισαν να κάνουν αίτηση να αναλάβουν τις τύχες μια ομάδας στην πραγματικότητα! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Κάποιοι που ασχολούνται με το Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο (κυρίως λόγω στοιχήματος) θα έχουν ακουστά την Νταμπάρτον, μια ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας.

Την περασμένη Δευτέρα η ομάδα απέλυσε τον προπονητή της Alan Adamson και όπως είναι φυσικό αναζητά τον διάδοχο του. Τα γραφεία του συλλόγου έχουν κατακλυστεί από αιτήσεις ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Το παράδοξο όμως σε όλη την υπόθεση, όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής της ομάδας, είναι το γεγονός ότι το 75% των αιτήσεων προέρχονται από άτομα τα οποία δεν έχουν καμία προηγούμενη γνώση από κοουτσάρισμα ομάδας πραγματικά παρά μόνο ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικών παιχνιδιών!


Συγκεκριμένα, ο έκπληκτος γενικός διευθυντής ανέφερε πως έχει στην κατοχή του δεκάδες βιογραφικά σημειώματα ανθρώπων οι οποίοι προβάλλουν σαν προσόν τους ότι κατέκτησαν το Champions League στο FIFA 2012! Ακόμη ανέφερε πως πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι πήραν τις ομάδες τους από χαμηλά αρκετά ψηλά, θεωρώντας το αυτό πραγματική επιτυχία.

Παρόλα αυτά, δυστυχώς γι’αυτούς, η ομάδα της Νταμπάρτον δεν αναζητά κάτι τέτοιο την συγκεκριμένη εποχή.

Ευτυχώς για τον γενικό διευθυντή υπάρχουν αιτήσεις από ανθρώπους με εμπειρία σε πραγματικές καταστάσεις και σε κάποιον από αυτούς θα μπορέσουν να καταλήξουν. Απ’ότι φαίνεται η ‘ηλεκτρονική ποδοσφαιρική επανάσταση’ θα αργήσει για λίγο καιρό ακόμη!
angrybets.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χειμωνιάζει...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χειμωνιάζει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ