2012-11-26 20:17:20
Φωτογραφία για ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Η Άλκηστη Αβραμίδου δεν χρειάστηκε να παίξει στο παιχνίδι της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με την Μπόχουμ, για την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική του β’ ομίλου του Champions Cup, που έγινε στην Ιμπέρια.

Η διεθνής περιφερειακός των ερυθρόλευκων δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί (δεν έπαιξε έτοιμη στα παιχνίδια, αφού υπέστη κάταγμα στην παλάμη του αριστερού χεριού και αυτό δεν έχει «δέσει» ακόμα) κόντρα στις Γερμανίδες, και το ίδιο συνέβη με τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Η Αβραμίδου είδε τις συμπαίκτριές της να καταβάλουν, σε όλο το τετραήμερο, εντυπωσιακή προσπάθεια, είτε επρόκειτο για τις νίκες του Ολυμπιακού (με Τιβόν, Νανσί και Μπόχουμ), είτε για τις ήττες. «Φάνηκε ότι μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες, παρά το νεαρό της ηλικίας μας. Επιθετικό ταλέντο έχουμε, αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια λαθάκια που κάνουμε στην άμυνα. Γενικώς χρειαζόμαστε πολλή προπόνηση, πολλή δουλειά και έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», τόνισε η Αβραμίδου, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων παρά το γεγονός ότι ήταν ανέτοιμη, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

«Προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορούσα, αλλά να μη διακινδυνεύσω κάποιον τραυματισμό», συμπλήρωσε η Θεσσαλονικιά αριστερή περιφερειακός.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ