2013-01-06 12:33:06
Φωτογραφία για Σαμαράς: Με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε
Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας έστειλε από το λιμάνι του Πειραιά, όπου βρέθηκε για την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Η ενότητα, η αισιοδοξία, η δύναμη και η επιχειρηματικότητα του Έλληνα ήταν πάντα τα εφόδια που μας έδωσαν προκοπή και ευημερία και θα μας δώσουν και πάλι» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Με τη δύναμη του Θεού θα τα καταφέρουμε».

Συγκεκριμένα, μετά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Θέλω να στείλω μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας ότι θα τα καταφέρουμε. Η δύναμη του ελληνικού λαού, η επιχειρηματικότητα του Έλληνα, η αισιοδοξία και η ενότητα που υπάρχει σήμερα ήταν πάντα τα εφόδια που μας έδωσαν προκοπή και ευημερία και που θα μας δώσουν και πάλι.

»Σήμερα των Φώτων, η ευχή που μας έδωσαν και η δύναμη που πήραμε από την τελετή μας γεμίζει και πάλι με δύναμη και αισιοδοξία ότι με τη δύναμη του Θεού θα τα καταφέρουμε».

Ο Αντώνης Σαμαράς παρακολούθησε στον Πειραιά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Στην Αθήνα, ο Αγιασμός των Υδάτων πραγματοποιήθηκε στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι.
Πηγή: In
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ